Új hozzászólás Aktív témák
-
HantekDSO
tag
válasz
Dragon3000 #31 üzenetére
OK, de ha egyszer az adott játékhoz NINCS profil??? Akkor marad a manual tuning!
-
HantekDSO
tag
válasz
Dragon3000 #29 üzenetére
Mivel az Nvidia az általam játszott játékhoz nem biztosít profilt, így nem igazán érdekelnek a profiljaik. Sok órámba telt, míg megtaláltam az ideális beállításokat - de csak egyszer kellett megtennem és mindaddig, míg az Nvidia bele nem piszkál, gyönyörűen működik.
-
HantekDSO
tag
válasz
Dragon3000 #21 üzenetére
???? Le vagyok maradva, ezek szerint! Az optimalizálást úgy oldottam meg, hogy józan paraszti ésszel gondolkodva beállítottam egy sémát, majd kipróbálások során hangoltam ezt. (Igaz, én még abból a korosztályból származom, akik nem a celebek alapján alakítottak ki "saját" véleményt és nem zsebszámológépet használtak a 2+2 megoldásához...
-
HantekDSO
tag
válasz
Acélfarkas #9 üzenetére
Köszönöm!
Remélem ők is így gondolják!
-
HantekDSO
tag
Pontosan ezt írtam én is le nekik! (Legalábbis ilyesmit akartam - remélem nem lőttem nagyon mellé!
"I would like to continue to set it up and use it offline - please allow me to not have to identify myself with my account number and my mother's name, as well as my identity card number, in order to set my FPS limit to 144 HZ! I would also like to ask that the contents of the entire C:/Users/username directory not be downloaded when I log in.Thanks!" -
HantekDSO
tag
Már ki is töltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest