Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig en ugy fizettem iphoneal, hogy keri a terminal a kartyat mar, kivesz, odarak, erzekeli a telefon, feljon a wallet, azonosit, csippan.
Gyorsit a folyamaton, ha elore 2x bekapcsgombra wallett behiv, azonosit, mire keri a terminal pedig odarak es mar csippan is.
Horvat autopalyan az elb@szott utdijfizetesukhoz pl az utobbit hasznaltam mert rovid volt a kabeluk odarakni, mikozben az arcom is latnia kene.A teljes folyamat ideje szerintem ugyanannyi, max a penztarosnak sporol a user 2-3 masodpercet ha elore azonosit.
Az elso viszont biztonsagosabb, mivan ha egy kis fustos gyerek kikapja a kezembol a telot mikozben tartogatom boszen[ Szerkesztve ]
-
Nyilván nem otp hibája, mindegy is honnan veszi, Apple rendszere hülyült meg már tudjuk.
2 nap múlva vissza kaptam az összeget én is, nem halt bele senki.
A Revolut kártyámon amúgy is limiter van beállítva a havidíjas fizetésekre, nagy összeget nem tudtam volna leakasztani se ők se más.Szoftverbajok mindenhol vannak, igen az Applenél is.
Ugyanúgy ahogy egy bármilyen hardver gyártónál a garanciális ügyintézés menete, ideje.
A reagálás ideje ami meghatározó!
Ez tesz professzionálissá egy vállalatot. Ebben példás az Apple továbbra is, nekem ismét bizonyított ezzel.
Androidnál vannak más bajok… -
-
Na ez tetszik.
Remélem értelmes megvalósításik születnek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A harmadik féltől származó alkalmazások is használhatják majd az Apple telefonjának NFC-jét, így könnyebb lehet hotel- vagy autókulcsként, utazási kártyaként, de akár iratként is használni a mobilt.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest