- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz Emericus Max #9 üzenetére
Akagi, Kaga
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
veterán
az Edge 50 Neo pedig igen jól sikerült, felsőkategóriás ajánlat kellemes extrákkal és strapabíró kivitelben
Az Edge 50 Neo mióta felsőkategóriás telefon
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
A divatvilágban (és kozmetikában is amúgy) a finish a végső textúra vagy színhatás. Szatén/matt/gyöngyház finish, homokkő/szálhúzott finish. A termék színe esztétikai paraméter, nem a technikai specifikáció része, így adekvátnak érzem más, vonatkozó terület terminus technicusát alkalmazni.
Non omnis moriar.
-
Graphics
Jómunkásember
Szarbarna, de hívhatjuk így is.
-
elmo
aktív tag
Kártyák gyártásával kapcsolatban szokták emlegetni a "linen finish"-t: amikor gyártási folyamat végén (?) a kártyák kapnak még egy "bevonatot"/ réteget (pontosan én sem tudom), amitől szebbek/ ellenállóbak lesznek. Amolyan "befejező réteg", vagy micsoda. Te hogy fordítanád szépen?
-
nightshadow
veterán
A Razr esetében a keret is követi a szinváltozást, míg a Neonál nem. Ott a keretnél megmaradt a szürke Grisaille szín, ami szerintem hülyén néz ki.
-
VIC20
őstag
,,készülékek finishébe"
Valami futóversenyen voltak a telefonok?
-
VIC20
őstag
Szar.
-
moma
őstag
Sikerült olyan mesterséges képeket csinálni, ahol végülis nem derül ki, hogy néz ki igazán ez a szín élőben.
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest