Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
Emericus Max #9 üzenetére
Akagi, Kaga
-
az Edge 50 Neo pedig igen jól sikerült, felsőkategóriás ajánlat kellemes extrákkal és strapabíró kivitelben
Az Edge 50 Neo mióta felsőkategóriás telefon
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
A divatvilágban (és kozmetikában is amúgy) a finish a végső textúra vagy színhatás. Szatén/matt/gyöngyház finish, homokkő/szálhúzott finish. A termék színe esztétikai paraméter, nem a technikai specifikáció része, így adekvátnak érzem más, vonatkozó terület terminus technicusát alkalmazni.
-
Szarbarna, de hívhatjuk így is.
-
elmo
aktív tag
Kártyák gyártásával kapcsolatban szokták emlegetni a "linen finish"-t: amikor gyártási folyamat végén (?) a kártyák kapnak még egy "bevonatot"/ réteget (pontosan én sem tudom), amitől szebbek/ ellenállóbak lesznek. Amolyan "befejező réteg", vagy micsoda. Te hogy fordítanád szépen?
-
nightshadow
veterán
A Razr esetében a keret is követi a szinváltozást, míg a Neonál nem. Ott a keretnél megmaradt a szürke Grisaille szín, ami szerintem hülyén néz ki.
-
VIC20
őstag
,,készülékek finishébe"
Valami futóversenyen voltak a telefonok?
-
VIC20
őstag
Szar.
-
moma
őstag
Sikerült olyan mesterséges képeket csinálni, ahol végülis nem derül ki, hogy néz ki igazán ez a szín élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest