Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tippet. Emlékeim szerint ritkán, de ránéztem árgépen is, ott se találtam őket korábban. A ráncfelvarrás előtti változatok (Ryzen 6000-el) még most sincsenek ott, pedig már fél éve piacon vannak elvileg és ezt az újat is csak egy webshop rakta ki.
Szóval valami gond szerintem továbbra is van az elérhetőséggel. Összehasonlításképp rákerestem az ASUS PN50-re, több mint 20 helyen kapható, köztük eMagon is: [link] -
muxi-muxi
senior tag
Tetszetősek. Külön piros pont a két uSB-C portért.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Mert az árukeresőn nincs mindenki fent. A többi hasonló oldalon sem, de érdemes szétnézni az összesen. Hogy miért? Mert pl. az árgép meg kidobta, hogy a Bluechip-ben rendelésre van kétféle PN53-as is (ráadásul már az új chipekkel), 7535H és 7735H verzióban. Lehet, ha rájuk kérdezel, akkor a többit is meg tudják rendelni (mégha nincs is aktuális árlistán).
-
Ezzel a PN53-assal csak az a probléma, hogy itthon sehol nem lehet kapni. Tavaly ősszel jelent meg, azóta néhány hetente rákeresek árukeresőn, de mintha nem is létezne.
-
Dave™
nagyúr
Egy PN50-est használok évek óta most éppen Fedorával, ott sem volt kiemelve semmi ezzel kapcsolatban, de tökéletesen működik minden funkciója. Szerintem egyik gyártó sem szokta ezt kiemelni (kivétel a direkt erre fókuszáló kis átcímkéző márkák). Az a PN50 sorozat még nagyon jó ár/érték aránnyal bírt, és amennyire nem kedvelem az ASUS-t, annyira bevált a mindennapi használatban, remek konstrukció.
-
Prymus X.
tag
Ez az újra gondolt extreme cooling miben van újra gondolva? Látom mi van oda írva, csak ennél pl a Minisforumnál az um690 sojkal jobb hűtéssel bír és halk is.
-
-
PELLE
tag
Linux kompatibilitás? Ejnye.
-
Dr. Akula
félisten
Miért jó az, hogy nem a 7000-es Ryzenekhez tartozó 76(/8)0M IGP-vel szerelik, hanem az előző generációval?
-
MongolZ
addikt
Na ez igen, ez tetszik... Gondolom nem az olcsó kategória lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest