- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
-
Darmol
senior tag
Jó ideje nem nagyon kommentelek, mert folyton törlik nekem pedig nagyon nincs rászánható időm mostanában a semmire, csak most gyenge voltam.
Egyébként lehet hülyeséget írtam a 100 milliárd dollárral, mert fejből írtam hirtelen. Egy nagy nullával tévedhettem, és inkább ezer milliárd dollárról van szó. Vagy többről. -
Darmol
senior tag
Az elmúlt évek után nem túl meglepő az intenzív valóságtagadás.
Csak néhány tény részletekbe bele nem menve a szalagcímekből:
- A DeepSeek nyilt forráskódú, tehát bárki leellenőrizheti, hogy a közölt teljesítmény adatok mennyire valósak. Eddig senki nem kiabált.
- Sam Altmann nyilatkozata: "“An impressive model, we will obviously deliver much better models.” Szó szerinti fordításban: Lenyűgöző modell, de mi nyilvánvalóan jobb modellt fogunk leszállítani." Jelentése: Bakker, ez tényleg tudja azt amit a mienk, de majd valamikor (de nem most és nem holnap) szállítunk jobbat (hiszen nekik nyílt a forráskóduk a mienk zárt tehát azt lopunk el belőle amit csak akarunk), ha a konkurencia ül a seggén és nem csinál semmit. Remélem ez megnyugtatja a befektetőket.
- 100 milliárd dolláros értékcsökkenés az AI piacon. De tudjuk, a befektetők hülyék, de van felesleges 100 milliárd dollárjuk, így nem tájékozódnak szakértőknél, inkább elégetnek 100 milliárd dollárt, mert miért is ne.
- Mondtam már, hogy 100 milliárd dollárról van szó? Mármint volt két napja. Az nV esése megállt 17%-nál?De mivel a fentiek megkérdőjeleznék, hogy a kínaiak tudnak akármiben is jobbat fejleszteni mint a nyugatiak, ezért teljesen nyilvánvaló, hogy a leggazdagabb befektetők ostobák, és végül is ki az a Sam Altmann? Milyen jogon nyilatkozik bármiben is AI terén? Ő egy senki a PH nyilvánvalóan mindenhez is sokkal jobban hozzáértő közönségéhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest