- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Ácsi, tudod értelmezni?:
" Iszonyú kínos helyzet az AMD-nek, hogy sok program nagyságrendekkel gyorsabban fut a CUDA-nak köszönhetően a régi 1070Ti-omon, mint az új RX 6700XT-n. "
Segítek
Egyik AMD sem rendelkezik CUDA maggal, más architektúra! A szoftver fejlesztők CUDA magra optimalizálnak, ez mondjuk azért van mert az Nvidia a boss, kb 75% piaci részesedés körül.
Megvan a Gsync történet? Most már freesync is elterjedt, érted "free". Megértem, hogy az Nvidia szeretne monopol helyzetben lenni, nincs messze tőle és mindent lenyomni a VGA vásárlók torkán erőből, nem gondolva rá nekik mire van igényük. Szerintem gusztustalan a hozzáállás részükről, persze értem le akarja uralni a piacot, ez az AMD nedves álma is. AMD kicsit korrektebben áll a piachoz, nem tolja fullba a kretént. Mielőtt bárki fanboy vádjával élne, mindkét gyártótól van termékem. Nekem nem szimpi az a bőrdzsekis csávó." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM