Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Nemrégiben én is chateltem egy amcsi gyerekkel. Hát szörnyű buta volt szegénykém. Nem tudta hol van Magyarország. Ez eddig rendben is lenne, nem erősségük az oktatás. Aztán szóba került hogy voltam-e már Amerikában. Mondom neki hogy én még nem, de az egyik haverom már igen. Erre a srác: És hol? Írom neki hogy Dominikában. A srác erre azt mondja nem tudja hol van. :O
Majd leestem a székről!
Másik eset: szintén chat amcsi sráccal. Mikor megtudja honnan vagyok, megkérdezi: És milyen nyelven beszéltek? Oroszul? Mert nekik tanították hogy az oroszok megszálltak minket és még mindig itt vannak. :O :O :O
Agymosás az van náluk rendesen. Meg kicsit le vannak maradva az Európáról tanított dolgaikkal.
Egyik haverom látott egy amcsi tankönyvet, ahol Magyarországot is megemlítik. És van mellette egy kép. Bácsika ül a lovaskocsin. Képaláírás: az emberek szívesen járnak a piacra. Persze a kép az kb 40 éves, a tankönyv meg tavalyi.
Bazz! Mit gondolhatnak ezek rólunk? :O :O :O
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest