- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Még egyszer.
Nem azt vitatom hogy parádés az üzemidő, Sőt Androidon az élmezőnyben van üzemidőben.
Csak s szinte lehetetlen lemeríteni 85-20 ra kijelentést vitatom"másnak pont ez a tapasztalata"
Igen, sokak vannak még így, sokak meg jóval intezívebben használják.
Itt részemről ezt le is zárom, mert jobban nem tudom leírni.
-
Ricardo
titán
""Istenem, de bonyolult ez a magyar nyelv""
Megértem hogy így érzel, de ne keseredj el,kis gyakorlással menni fog.
Addig meg segítek picit.
Nem arról van szó, hogy neked pont így jó e, mert 85 ről sem merül le a te felhasználási szokásaiddal hanem erről." nem beszélve, hogy az S23 ultrát szinte lehetetlen 85-ről 20 alá meríteni."
Nem olyan nehéz. Kicsit játszol, kicsit kamerázol (főleg kültéren ahol magas a fényerő) csinálsz pár nagy felbontású/ vagy lassított videót, máris le lehet lakni nap végére. Ha munkára is használod, és sokat lógsz rajta, akkor szintén.
Nem csak a te felhasználási szokásaid léteznek.Így sem megy be?
-
Na ugye kezdjük ott, hogy 85%-ról indulsz, amikor én 100%-ról, tehát már 15%-os hátrányban vagy. Nem vonom kétségbe, hogy kitart neked 35%-ig, de az csak úgy lehet, ha kíméled! Magyarán nem pörgeted a Youtube-ot, a Tiktokot meg a Facebookot, és nem nézel rajta filmeket sem mondjuk HBO-n vagy Disney+-on, Amazonon.
De tessék: akkor erre varrj gombot:
Ez az én 2 éves Xiaomim
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest