- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colomb
tag
Én még mindig nem tudom ezt az egészet emberi tulajdonságokkal felvértezni, ahogy szerintem gondolod. Ez az egész “AI” azon túl, hogy ráaggatnak fancy nevet még mindig nem lesz “inteligencia”.
Ez az egész cucc nem képes az elérhető információkból szintetizálni és értelmezni az adott választ, nem tud szelektálni sem, hiszen nem érti (mitől is értené???).
Úgy tudom elképzelni, persze lehet, hogy tévedek, hogy kb. egy valószínüségszámítás alapján döntő, rendszer. Adott kérdésben “X” %-os Konfidencia szint mellett, neki ez vagy az lehet a helyes megoldás, ezen alapon pedig a következő állapotba lép.Ezért lehet fontos, hogy milyen környezetben tréningezik, milyen és mekkora adathalmazon, az adathalmaz megbizhatósága, minősége, súlyozva van-e valakinek azért azt is ellenőriznie kellene? Mert ha a tanulási folyamat alatt az adathalmaz 78%-a azt tartalmazza, hogy pl. a fű kék, és az ég zöld, akkor bizony az AI számára ez egy igaz állítás lesz. Márpedig azért ahogy elnézem a világban, hát még az internet világában ahonnan elméletben “tanul” azért meg messze nem minden fekete vagy fehér.
De ebbe tényleg semmi érzelemi, vagy semmi emberi logikai kapcsolat nincs, vagy “inteligens” tulajdonság, hogy na biztos azért vagy ezért vadászta le az operátort mert….
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem csak a szakértők, de a legnagyobb AI-cégek vezetői is attól tartanak, hogy a mesterséges intelligencia miatt halhat majd ki az emberiség. Az EU heteken belül lépne az AI kapcsán.
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest