- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Itt mást írnak - avast fórum - “A new feature — allows us to push out critical product updates in case of some big issues where the main avast service is not able to start / crashing.
Such situations, till this new version, meant the user had to reinstall avast as there was no way for us to fix such problems from remote.
With this new mechanism, we can push out fixes even to such issues”.Itt a másik leírás:
So basically it really only runs if there is a problem with Avast, I like that, but I'm also worried it's giving someone from the outside access to my computer or something since the word "remote" was used, I know it doesn't work like that, but paranoid me panics at that word.
Tehát nem jól tudtam, ezek szerint ha valami baj van az Avast-al akkor indul ez el.
Miért baj az ha a legfrissebb verzióra frissül, főleg egy kergetőnél - biztonsági program - az a jó ha naprakész amennyire lehet.
-
Cs1csó
titán
-
Jack Oneill
veterán
En is pont a bugos idoszakban alltam at Avastra. Nem is voltam akkor jo velemennyel rola. Viszont azota ezeket a hibakat javitottak. A win10 kompatibilitast is,igaz nekem meg nem jott az evfordulos frissites 10-re. Azota jo velemennyel vagyok az Avastrol. A munkahelyi laptopon is blokkolt egy virust valamelyik nap. A frissitessel kapcsolatban meg ugy van,ahogy csicso82 kollega mondja
-
Cs1csó
titán
Üdv úgy egy pár hónapja elég jó irányba álltak - védelem megfelelő, gépterhelés minimális, bug is minimális. Tehát jelenleg kimondottan ajánlott - persze én tiszta gépre szoktam telepíteni - az ingyenes verziók között sőt itt az oldalon is. 2 másik ingyenes kergetővel áll a dobogón: COMODO IS, qihoo 360 tse
Nem a klasszikus értelemben frissül az Avast adatbázisa tehát pl. napi egy csomag vagy kettő vagy 4-6-8 óránként keresés, hanem folyamatos sok kis csomag, kisebb gépterhelést is jelent - ezt állítják ezért is álltak át erre.
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem én voltam az első, aki hosszas panaszkodással árasztotta el a topikot
Viszont azóta tényleg kijavították a hibát. Egyedül azt nem értettük, egyeseknek miért van az ingyenes verzióban tűzfal, míg másoknak nincs. Vannak gyermekbetegségei, de összességében és a tesztek alapján jó vírusirtóról beszélünk.
-
Jack Oneill
veterán
Azt hogy erted,hogy a windows tuzfalat hasznalja? Ugyanis ha ezt aktivalom, akkor a windows tuzfala kikapcsolt allapotba kerul.
jupp008(#3220) koszi a valaszt. En csak par hete hasznalom. Az avast avg felvasarlas miatt gondoltam,hogy tobb evnyi avg hasznalat utan kiprobalom. Remelem,nem banom meg a biztonsag teren.
-
Jack Oneill
veterán
Semmi bajom nem volt az AVG-vel. Tobb evig vedte a gepemet es blokkolt is rendesen. Max a gepigenye magasabb,mint az avastnak. Aztan olvastam,hogy az avast felvasarolja az avg-t. Tudom,ez nem azt jelenti,hogy megszunne,de a hir hallatan azt gondoltam,most meg jobban megerosodik az avast,esetleg magaba ovasztja az avg technologiajat (G-Data is ketto motort hasznal). Ezert gondoltam,kiprobalom az avastot. Egyebkent a teszteket megnezve mindenhol az avast szerepel picit jobban az avg-vel szemben. Korulbelul ennyi a valtas oka
Aztan ki tudja,mi lesz rank felhasznalokra nezve a felvasarlas kovetkezmenye...
-
-
Rotcsa
tag
Próbáltam az általad említett programokat leszedni, de vagy nem sikerült, vagy nem indultak el.
Nem tudom, mi lehet az oka ezeknek...A címek, ahonnan próbáltam:
http://www.herdprotect.com/downloads.aspxhttp://www.download-4-free.com/listing/122622/Hitman%20Pro?did=11077&pid=1&ppd=search,48904167685,hitman%20pro,e,,c,0,,,&gclid=CKC23N2Q8r4CFe3JtAod1EIA_A
https://www.malwarebytes.org/mwb-download/
Esetleg valami más?
-
Rotcsa
tag
Ezt a gépet angliában vettem, alapjáraton mcafee volt rajta. Lejárt a trialja és utána feltettem az avastot. Külön eltávolítót nem használtam az uninstallra. Aztán az avast rosszalkodott, így hát feltetem egy avg-t.
Annak is lejárt a trial, ezért visszatettem az avastot, mert azt olvastam, hogy már működik rendesen 8.1 en is.Az avast már fogott vírust a gépen és talán már akkor is volt rajta, ami előtt feltettem volna azt újra.
Az avg is fogott talán valamit.
Az avasttal átnézettem root módban, amit lehetett karanténba nyomattam.Felteszem hát akkor azokat, amiket írtál. Remélem, majd segít!
Az avast a hivatalos oldalról van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest