- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
szabeska #2447 üzenetére
Hát sajna olyan problémáim voltak, amikert az érintett topikokban feldobtam, és senki nem tudta megoldani...
:/
Ha gondolod dobok pár linket a beszélgetésekről. Hátha van ötleted.. Bár most egyenlőre tárgytalan. 8.1-el még megpróbálkozom másodlagos rendszerként.
Jut eszembe másodlagos rendszer... Ha msconfigban eltávolítom az egyik oprendszer indulását, akkor visszahelyezthető minden további nélkül? Mert nekem nem sikerült, és nem találtam róla anyagot -
sanyek2
senior tag
válasz
szabeska #2436 üzenetére
Lehet, de most már padlón vagyok.
Előszöris sikerült gond nélkül az avast telepítése. restart, és meghalt. ugyan azt csinálta amit eddig. Vártam is vele, türelmes voltam, de semmi.
Ok, jöjjön a csökkentett mód.
Abszolút halál. Ugyan úgy villódzó képernyő. Restart, aztán már a win sem indul, csak ment a villódzás.Mivel lehet a windows javítást bootoláskor előhívni telepítő nélkül? F10?
-
sanyek2
senior tag
válasz
szabeska #2430 üzenetére
A win egészen addig remekül megy, amig be nem jelentkezem, aztán ahelyett hogy kidobna a csempékhez, fekete képernyő(nem háttér, nincsenek csempék, semmi) és ha Ctrl+Alt+Del-t nyomok, kijelentkezek, akkor villog a képernyő, és semmit nem lehet kezdeni vele. Onnantól semmilyen parancsot nem fogad el, csak a mehanikus kikcsapcsolást/újraindítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest