- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnyy
tag
válasz
BigManus #2033 üzenetére
Köszi az infót.
Tegnap újra raktam a gépet. Windows 7 - Professional - Service Pack 1 (x64) -et raktam fel.
Ma érdekes dolgokat csinál az Avast, minden indításnál a winampot veszélyesnek érzékeli, és elkülönített környezettben akarja futtatni.
(Csináltam egy tesztet: [link])A másik a Malwarebytes' Anti-Malware 1.60.1.1000, ezt tegnap még az Avast előtt raktam fel.
Erre ma, indításnál karanténba tette az mbamservice.exe -t. (Amit sikeresen töröltem a karanténból.)
Csak így nem megy a Malwarebytes védelme.Újra akartam rakni erre [link].
Szerintetek mit kellene vele csinálnom? Szerintem téves riasztás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
BigManus #1006 üzenetére
ha jól tudom, volt egy két olyan pendrive a gépre dugva, amin biztos volt vírus, illetve aki használja a gépet, nem ért hozzá.
Viszont rájöttem a gondra, volt a folyamatok közt egy, ami gátolta a leállást, megkerestem az exe-t, és kitöröltem, utána leállt gond nélkül, és nem kellett a folyamatok közül leállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest