- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
Ezzel szerény véleményem szerint minden avast!-felhasználó találkozott, mert ez egy bug. Remélhetőleg javítják.
De Nálad nem gáz, mert a 80-as net helyett a 65-ös is nagyon jó.Nekem a 2 megabites RITMO van csupán. Tavasszal, nyár elején még 1900 kilobitet mértek a speedtest-ek, ha a youtube-on pont betöltés ment, akkor lassabbat. Kikapcsolt vírusirtó mellett ua. De mostanában alig megy 1100 kilobit fölé. Most, hogy olvasom a hsz-ed, megnéztem ki-be kapcsolt vírusirtó mellett, mindkét esetben 800-1100 kilobit között ingadozott. Nem csináltam végig. (Ja, egyébként most nem is torrentezek, egy ideje, de hát a helyzet változatlan, ill. romlik)
Akkor lenne jobb a helyzetem, ha levenném a gépről az avast!-ot, de én is lassan már szinte tősgyökeres felhasználója vagyok, és nem akarok megválni tőle. Ha megnyitok linkről egy oldalt, akkor addig, amíg az betölt, az eredeti oldalon olvasgatok még. Ha pedig egyszerre többet nyitok meg (és előtte semmi se volt betöltve), akkor amelyik a leghamarabb betölt, azon maradok.
De egyébként szervertől is nagyban függhet a gyorsaság: az Index.hu és a hozzá kapcsolódó blog.hu oldalak a leglassabbak, a gyakorikerdesek.hu a leggyorsabb, azon minden pillanatok alatt bejön.
Azt sajnálom, hogy az avast! ilyen bugos... Sok szolgáltatása van, mindezt ingyen; talán annyira nem csapnivaló a felismerése, könnyű a kezelése, stb. De, ezek a bugok lehúzzák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mercedes topic
- Kerékpársportok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest