Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Én egy ilyet vettem: iOttie Easy One Touch 4 Dash & Windshield Mount
Ablakra és műszerfalra (akár bordázott felületűre is) rakható. Még egyszer sem esett le, tökéletesen elégedett vagyok vele. Vagyis nem.Annyi rosszat tudok mondani róla, hogy amikor belerakom a telefont, elég nagyot csattan ahogy a karok két oldalról ráfognak. Ez egy az autóban alvó kisgyereket akár fel is ébreszthet. Viszont nagyon stabilan tartja utána a telefont, pedig nem kicsi és nem könnyű a telefonom. -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Pixel 3a-t Spigen Rugged Armor tokkal. És most gondban vagyok: kell hozzá egy autós tartó is, mert navigációra is használom a telefont. Milyen tartót vegyek?
A telefonra nem akarok semmit sem ragasztani, így kiestek a mágnesesek.
A szellőzőre nem akarom rakni, mert nem tűnik jó ötletnek télen telefonra fújatni a meleg levegőt.
Maradnak az ablaka tapadók. Ha csak simán vákuumos, az időnként leesik. Olyan kellene tehát ami ragacsos is. És lehetőleg stabil, hogy ne rázkódjon a telefon menet közben. Tudtok ilyen tartókat javasolni? Ebay/Amazon/stb is ér. -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Ismertek olyan telefon tartót, ami maximálisan mereven tartja a telefont? Fedélzeti kameraként kellene, amihez teljesen rázkódás mentesnek kellene lennie a tartónak. Előny lenne egy merev fém kivitel a rugalmas műanyag helyett. A műanyag tartók miatt szétesik a felvétel. Nem csak egyszerűen rázkódik ugye, amit szűrni lehetne. Hanem olyan magas rezgésszámmal teszi ezt az átlagos műanyag tartó, hogy az egyes képkockák is durván bemozdulnak, ami már elfogadhatatlan. -
pixelmester.
aktív tag
A Clingo-ról viszont nem sok jót hallani...
-
pixelmester.
aktív tag
Én egy ilyet vettem, abszolút meg vagyok vele elégedve! - Exogear Exomount Touch
Bivalyerős, és stabil! Egy régi dízel autóban is kipróbáltam, ami ráz mint az állat, mégsem remeg maga a készülék.
Könnyen beállítható a helyes pozíció, nem kell semmit meghúzni, fixálni... És a tappancs bármilyen felületen megmarad!!!
Egyszerű, és profi.Nézegettem a Dension car dock termékeket is, nem kizárt, hogy egy olyat is beszerzek majd, nagyon ötletes megoldásnak tartom!
-
gilfoyle
őstag
Egy 5"-os telóhoz keresek univerzális tartót, ami szellőzőrácsba szerelhető... Egy THL W200-as kínai telóról lenne sző, azért univerzális.
Ez jó lenne, de nem bízom benne, h meg bír tartani bármit is...
Van vele tapasztalat?
Bármilyen használható megoldás érdekelne... -
attilav2
őstag
Megane 1 eshez szellőzőrostélyos tartót milyet ajánlotok?
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Én már sok fajta tartóval próbálkoztam, de sajnos az olcsó megoldások eddig nem működtek jól. Ami most van, azzal maximálisan meg vagyok elégedve, bár nem volt olcsó és ráadásul autóspecifikus.
Két tartó is van az autómban, abból az egyik az általatok is keresett szellőzőrácsos megoldás, bár ez nem a rácsokba, hanem a szellőzőnyílás peremébe kapaszkodik. (A telepítési útmutató fülön látszik, hogy pontosan hogyan) Nagyon masszívan áll, eddig semmi sem tudta megborítani, pedig több minden is van rajta (GPS logger és radardetektor tartó)
Fontos, hogy ez csak egy alap tartó, vagyis ehhez még venni kell valamilyen tartólapot is. Nekem azokból a HR (Herbert&Richter) cuccok jöttek be (A Speedshop forgalmazza őket) Itt van pl. egy tartólap. És utána erre vehetsz/tehetsz bármilyen készülék tartót, ami lehet készülék specifikus vagy univerzális is. (pl. a Wayteq cuccokhoz is olyan tartót adnak, ami ezzel kompatibilis)
Egyébként van szintén HR-es tapadókorongos tartóm (ugye kompatibilis a fentiekkel, vagyis át tudom rá tenni a készülék tartót) igaz 4e forint körül volt, de az még nem esett le, csak nagyon extrém körülmények esetén. De én is jobban szeretem a fix tartókat.
Nekem a biciklimen és most a motoromon is ilyen tartólap van/lesz így össze-vissza lehet majd variálni a tartókat.
-
DarkByte
addikt
A tartófej kinézete pont olyan mint amit vettem egy éve tesómnak edigital-ban. Sajnos iszonyat vacak, legalább is széteszi a nap a kocsiban és utána már minden baja van, nem fogja a telefont rendesen, nyikorog. Stb.
Én is most ezt a témát kóstolgatom, csak nekem még ennyire sem könnyű az esetem mert a Note2-höz kellene valami értelmes tartót találni és az már méretben se megy bele bármibe.
Én most valami ilyesmin gondolkodom: [link] Elvileg mivel belepattintható rendesen a mobil stabilan fogja, másrészt mivel támaszkodik a műszerfalon elvileg az sem gond ha a szellőzőrostély nem túl stabil (sajna az én Feliciam-ban már nagyon billeg). És filléres tétel. Ha nem válik be sem fogom megkarmolni magam.
-
madmike
őstag
Nem találtam ilyen témát, remélem nincs is
Folyamatosan szenvedek a szélvédőről lepotyogó autós tartókkal. Valami szellőzőrostélyba helyezhetőt szeretnék.
Ezzel szemezek. Van valakinek vele tapasztalata? Mennyire áll stabilan?
Vagy ha nem ez, akkor milyet ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest