-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
Igen, szerintem is. Azt hittem, a 60 Fps miatt a FHD lesz a jó, de a legnagyobb felbontás feleakkora FPS-sel használhatóbb szerintem, így marad ez.
A kábel szerintem nem gond, lehet venni külön 1-2000 forintért 5 métert, hozzá egy két USB-s töltő kell még. Nálam nem gond, 3 szivargyújtó van a kocsiban, a kamera gyári kábele pont elér a masodikhoz, ami a két ülés közötti konzol hátulján van, alul.
Extra, hogy a harmadik aljzat a csomagtartóban van, így oda tettem egy FHD Navitel kamerát, amit elsőre vettem használtan, de nem találtam elégnek a minőséget. Így van független hátsó kamera is, nem kellett végighúzni az elsőtől a zsinórt
Ehhez az Xblitz-hez bónusz, hogy emagos gagyi 64 gigás karit eszi, nincs baja vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest