-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttiMM
csendes tag
válasz
bendi007 #3014 üzenetére
Köszönöm, és örülök a típustársaknak! (nem volt olcsó, de nem bántam meg!)
A "legnagyobb negatívum"-mal kapcsolatban: azért nem írtam ezt, mert bizony be lehet kapcsolni távolról!
Csináltam sok képernyőmentést, nézd meg:
Ugyanakkor távolról bekapcsolni max. csak az előmelegítésre jó szerintem. Hiszen úgyis átmossa a rendszert, amihez állandóan kell alá egy bögre (vagy megy a tálcába, de akkor hamar megtelik), tehát a cappuccino-s csészédet úgyis oda kell tenned, nem? ;-)Az általam írt 3 negatívummal kapcsolatban az elsőre (nem meleg a csészemelegítő): konzumpro tanácsára kikapcsoltam az energiatakarékosságot, így már bizony rendesen meleg, ahogy kell!
A másik kettő (karcolódik a tálca és bizonyos esetekben béna a tejkiadócső): Te mit gondolsz?
Illetve még az, akinek ilyen készülék van? (mondjuk a tejkiadócső szerintem kb. azonos mindegyik LatteCrema gépnél...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest