Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
viktorhu #7101 üzenetére
Más konstrukció. Legtöbb Krups (az olcsóbbak) őrölt kávét egyáltalán nem fogad, de rövid öblítés ettől függetlenül mindegyiknél lehetséges, amit főzések előtt, vagy inkább utána ajánlatos lefuttatni. (Főzés előtti öblítés felcsapja a párát, amibe betapad az őrlemény, elszennyeződik a gép, illetve az őrlemény csúszdája főleg, ezért én csak főzés után öblítek.)
De öblítőmódban viszont ezeknél nem szabad savat tenni a víztartályba, mint előzőleg részleteztem.
Saeco esetében sem mondanám szakszerű eljárásnak, savazni a gőzkimenet irányába kell a gyári ajánlás szerint is. A főzőegységen keresztül, ha nem is árt elvileg, de nem szükséges savazni, sehol nem láttam ilyen szervizjavaslatot. Ebbe az irányba tablettázni lehet, vagy tisztítani manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest