Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Elektronikusan stabilizált a bojler hőmérséklete 92 °C-ra, ideális esetben, ami a kávéhoz kell és nyilván nem is gőz. Ennek ellenére előfordulhat némi gőzképződés, ha felfűtés közben "túllő a célon", noha ezt is igyekeznek kivédeni, megfelelő fűtési karakterisztikával.
Ezért is szoktam a Saeco gépemnél egy kis vizet engedni. Néha felfűtés után szoktam tapasztalni, hogy gőzt is kinyom. Pedig ez biztosan nem vízköves, mert még a régifajta, kétfelé szedhető bojler, amit én tisztítottam ki, vagyis láttam a belét.
Itt jutunk el arra a pontra, hogy a vízkövesedés is okozhat "begőzölést", mivel részben hőszigetelő, emiatt túlhevülhetnek a bojler egyes részei, ahol a víz felforr.
Végül pedig arra próbálok kilyukadni, hogy savazás, egy lehetőség. Egyébként lágyított vízzel volt használva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest