Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Nos, elért engem is kedves állampolgár társaim (bár lehet nem) tettei. Az este (gondolom) valamelyik nagylelkű egyén bekülte a bal ablakomat egy beton darabbal. És elviette a felbecsülhetetlen értékű pioneer magnómat, magnó azaz kazettás volt a kicsike és vagy 10éves, komolyan kérdezez mit kap érte? 500ft? vagy más váltószámot keressek? félgramm füvet? Vagy valamilyen bogyót.. Na mind1, szerencsére bontóban találtam hozzá üveget 4e forint, plussz beszereltük vagy 30perc, de a takarítás.. apám.. a vicc, a kesztyűtartóban volt 1 db 100as zsepi és egy csomag mogyi, azzal is jobban járt volna. De végre nem fog sípolni a kocsi
még kikapcsolt állapotban is, rákapcsoltam a világítást sípolt a hangszóró 
A helyszínelők csak nevettek (hogy ennyiért így feltölrték), de segítőkészek voltak. Meséltek szokásokról is, hogy a ''rendesebbek'' leszedik a gumicsíkot, és kiszedik az ablakot majd vissza teszik.
Na ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Napelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
még kikapcsolt állapotban is, rákapcsoltam a világítást sípolt a hangszóró