- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Az alábbi lett a megoldás, ez a script a numpad jobbra nyilával (azaz numlock off!) azonnal viszi az egérmutatót megállás nélkül jobbra:NumpadRight::
Loop
{
Sleep, 10
MouseMove, 1, 0, 0, R
if !GetKeyState("NumpadRight", "P")
break
}
returnDe ahogy láttam ez fapados megoldás, a igazi vér programozók kicsivel másképp csinálják.
-
MrChris
nagyúr
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem..., alap esetben ha nyomva tarok egy billentyűt annak az első ismétlése ~0,5s körül történik, utána már sorozatban kiíródik. Viszont nekem arra lenne szükségem, hogy ez a késleltetés ne legyen. A SetKeyDelay-el próbálkoztam, de azzal csak a második ismétlés utánira tudtam hatni. Ezt hogyan lehet megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest