- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Én is valami jobb hangtechnikát szeretnék "összetákolni" az "új" kocsimba.Régen volt egy f-es astram, abba volt benne 1db Axton 2 utas hangszóró szett, meg volt/van egy sony cd/usb-s fejegységem(cdx-gt420u) + macAudio (red attack 4800) erősítő + reflex 130-as mac. sub.
Na ebből mit lehet kihozni? - A Sony-t(szokol helyett jó volt) már cserélném valami dvd-s fejegységre, Zenec-et néztem több fajtát is, de csak 1 dines jöhet szóba.
Tolatókamera miatt is kell a fejegység, a kocsit saját magam be is kábeleztem.
Kell-e cserélni az erősítőt? - mert ez is olyan tömegmárka...
Gondolom a 1.5-es hangfalkábel elég bele, bár volt egy kis szívás a behúzással, mert ráadásul a gyártó(bmw 320i) hátulra tette a végfokot a 2000-ben gyártott autókba.
Csak lehet megint a hangzás miatt újra kéne kábeloznom mert a hátsó stekkerre dugtam a behúzott réz vezetéket fordítóval, ami így 2-szer annyi "kört" tesz meg a kocsimban.Szóval a gyári vezeték is benne van, ami miatt nőhet az ellenállás is.Ez mennyire gáz?(még a sony-val sem tudtam kipróbálni mert elől még nincs összerakva) -
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni erősítő+sub beépítéséhez.
Van egy f astram amiben van egy sony usb-s (CDX-GT420U) fejegység, a gyári első hangszórók le lettek cserélve.Ez így tetszik csak szeretném kiegészíteni egy kis basszussal(mac audio reflex 130as sub és 480 wattos erősítő),
régen a házimozihoz vettem, de már az álló hangfalak miatt nincs rá szükségem.Na most a bekötéshez kellene egy kis help , mert nem tudom honnan kéne megtáplálni az erősítőt. pl. rajta legyen-e a schluss kulcson, tehát ha a motor jár akkor működne a sub, vagy melyik biztosíték tábláról kapja a 12Voltot...stb.??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest