- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angyom
tag
Szervusztok!
Gondoltam, kipróbálom a FLAC-ot ha már nagyjából kész a rendszerem, és lehetséges, hogy a fejem nem ismerei?
JVC KD-R90BT, a támogatásánál nem találtam meg, de azt hittem vinni fogja.
Más: 25-ös táp megy az erősítőhöz, és a negativ is 25-ös, viszont kb. 1,3m hosszú. A hátsó ülés alá a bizti öv mellé csavaroztam oda, nem volt épp kéznél akkora Torx. Ekkora távra elég a negatív átmérője, vagy érdemes 35-öst behúzni neki?
-
Angyom
tag
válasz
opeter70 #39044 üzenetére
Igen a fő kábelköteget már vizsgálgattam kívűl-belül, ki is szedtem félig, és amugy tényleg jó ötlet ez a lyuk rá, megmondom őszintén, erre nem gondoltam. Vagy két órát elpepecseltem a tűzfal vizsgálatával. Sajna a dugót megkerülni nem lehet, kívűl a karosszéria kiriszálná a kábelt, a belső része pedig rá van kvázi olvasztva a kábelkötegre. Nem jó, ha beázik pont ott a kocsi
Holnap meg is nézem sebtibe, hogy elfér-e még a kábel a lyukban. Vízzáróvá mivel tetted a kábelnél a dugót? Vagy annyira illeszkedik és szoros, hogy nem megy ott már be?
Köszi az infót!
-
Angyom
tag
Szervusztok!
Nem tudja valaki véletlen, hogy Ford Mondeo MK3-ban a tűzfalon hogyan lehetne egy 25-ös tápot áthúzni?
Fúrni nem akarok, de hosszas kutakodás után sem találtam semmi lyukat. Sárvédő elemeket nem vettem le, de nem hinném, hogy ott mögötte lenne a megoldás. Minden megvan, be akarom kötni, csak ez a fránya tűzfal...
Sokat segítenétek! -
Angyom
tag
Sziasztok!
Egy röpke kérdésm, miszerint ügye nem lehet fejről 2 Ohm-os szettet hajtani? Fej JVC KD-R90BT (megvan), a szett pedig JBL P6560C lenne. Csak erősítővel megoldható az összekötés?
Köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest