- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KerekesLevi
tag
válasz
Gyumadár #65185 üzenetére
Huhh, ritkán ismerem el, de lehet igazad van...
Sajnos túl sok extrája van ennek a gyári fejegységek ahhoz, hogy lecseréljem.
Ha kihagyok a lépésekből, akkor gondolom meg olyan, mintha kidobnám a pénzt...
Én a 2-es és 3-as lépéseket gondoltam kihagyni.Én ennek a cikknek a hatására keveredtem ide:
https://www.autonavigator.hu/cikkek/mi-tegyunk-ha-szebb-hangu-autohifire-vagyunk/
Ő a cikkben a kábelezést teljesen ejti, és a fejegységet sem babrálja. Egyedül a zajcsillapítást és a magas-mélyközepet cseréli.
Üdv.: Levi
-
KerekesLevi
tag
Halihó!
Gyors kérdés: 2015-ös Suzuki Vitarába (igen, a türkiz) szeretném, hogy jobban muzsikáljon a zene. Max. 100.000 (inkább 75.000) pénzt költenék rá. A fejegységet semmiféleképpen sem cserélném, és mélyládikót is max. a pótkerék helyére tennék, de leginkább a gyári hangszórók cseréje izgat. Elöl 2 utas cucc van gyárilag, a visszapillantónál a magas, ajtó aljában a többi. Hátul csak az ajtó aljában látok rácsot.
Zenei ízlésem: igazi mindenevő, de rock és 90-es évek elektronikus zenéi.
Zseton: Max. 100.000 Ft, de leginkább 75.000 Ft
Igényesség: eléggé botfülem van, leginkább webrádióról, Youtuberól szól bluetoothon keresztül a zene. Botfülűségem: 10-es skálán 5. Szeretem a hangos zenét, nem hallok meg minden cincergést.
Kocsi: Suzuki Vitara 2015, a kárpitok gyárilag kissé zörögnek hangos zenénél (bitumen lap kéne?)Szerelni nem tudok, ha belekezdek, akkor káromkodás és szerviz a vége. Szóval a keretben már a beépítés költsége is benne foglaltatik...
Mit ajánlotok?
Üdv.: Levi
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest