Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KerekesLevi

tag

válasz Gyumadár #65185 üzenetére

Huhh, ritkán ismerem el, de lehet igazad van...

Sajnos túl sok extrája van ennek a gyári fejegységek ahhoz, hogy lecseréljem.
    Ha kihagyok a lépésekből, akkor gondolom meg olyan, mintha kidobnám a pénzt...
    Én a 2-es és 3-as lépéseket gondoltam kihagyni.

Én ennek a cikknek a hatására keveredtem ide:

https://www.autonavigator.hu/cikkek/mi-tegyunk-ha-szebb-hangu-autohifire-vagyunk/

Ő a cikkben a kábelezést teljesen ejti, és a fejegységet sem babrálja. Egyedül a zajcsillapítást és a magas-mélyközepet cseréli.

Üdv.: Levi

• KerekesLevi

tag

Halihó!

Gyors kérdés: 2015-ös Suzuki Vitarába (igen, a türkiz) szeretném, hogy jobban muzsikáljon a zene. Max. 100.000 (inkább 75.000) pénzt költenék rá. A fejegységet semmiféleképpen sem cserélném, és mélyládikót is max. a pótkerék helyére tennék, de leginkább a gyári hangszórók cseréje izgat. Elöl 2 utas cucc van gyárilag, a visszapillantónál a magas, ajtó aljában a többi. Hátul csak az ajtó aljában látok rácsot.

Zenei ízlésem: igazi mindenevő, de rock és 90-es évek elektronikus zenéi.
    Zseton: Max. 100.000 Ft, de leginkább 75.000 Ft
    Igényesség: eléggé botfülem van, leginkább webrádióról, Youtuberól szól bluetoothon keresztül a zene. Botfülűségem: 10-es skálán 5. Szeretem a hangos zenét, nem hallok meg minden cincergést.
    Kocsi: Suzuki Vitara 2015, a kárpitok gyárilag kissé zörögnek hangos zenénél (bitumen lap kéne?)

Szerelni nem tudok, ha belekezdek, akkor káromkodás és szerviz a vége. Szóval a keretben már a beépítés költsége is benne foglaltatik...

Mit ajánlotok?

Üdv.: Levi

Új hozzászólás Aktív témák