- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi314
senior tag
válasz
mortalwombat #46644 üzenetére
írtam.
-
imi314
senior tag
megmaradt 1,5m2 hanno protecto pf 830,érdekel valakit?
-
imi314
senior tag
üdv.
Pesten hol lehet venni hanno protecto pf830at? egy seat leon m1re mennyi kell?
-
imi314
senior tag
Üdv.
épített már valaki seat leon m1-be hifit?
befér előre a kicx 6020pro,kiemelővel úgy,h ne kelljen a gyári ajtókárpitot kivágni?
-
imi314
senior tag
Pár hónapja én is megfordítottam a ládát ,mert nem tetszett a hangja nagyon "pufogós" volt,miután megfordítottam,mintha másik ládám lenne,sokkal finomabbak a mélyek és nem zavarnak,nem is gondoltam volna ,h ennyit tesz a jó elhelyezés.
-
imi314
senior tag
Szerintetek a 80PRS megér újonnan boltból 80k-t ,vagy érdemesebb kivárni használtan valami jó vételt?
-
imi314
senior tag
válasz
KRISSTUS #39606 üzenetére
én a signat ram3-at választanám a helyedben, itt a fórumon is többen használjuk nagy megelégedettséggel és viszonylag kicsi méretre, lehet,h elférne az ülés alatt,Szerk, most nézem neked nem csak nyomóhoz kell, akkor nem aktuális.
-
imi314
senior tag
válasz
hanati64 #39507 üzenetére
én szeptemberben csináltam ezzel mind2 ajtót, nem dolgoztam még mással ,de könnyű volt vele dolgozni , hajszáritóval (nem röhög,ez volt kéznél
) rásegitettem egy kicsit igy már szinte ,,kenni,, lehettett és szépen befogta az ajtót, ár/érték arányban szerintem mindenképp a legjobb,8500ft-ból kijött a két ajtó és valahova 2 rétegen is jutott.
-
imi314
senior tag
Keresek Rockford Fosgate P2-t lehetőleg zárt ládában vagy láda nélkül, esetleg cserélném is a jelenlegi AUDIO SYSTEM RADION 12PLUS-omra, ami egyébként eladó...
-
imi314
senior tag
Üdv.
segitséget szeretnék kérni hangváltó bekötésével kapcsolatban, erről lenne szó, az érdekelne,h hova kössem az bemeneti jelet és hova a csipogót és a kicket? a jumperek mire szolgálnak? azokat át kell állitani vagy jok ugy ahogy vannak?
-
imi314
senior tag
válasz
opeter70 #38271 üzenetére
én nagyon nem értek még hozzá , énis csak Tőletek tanulok
azért is vettem ezt mert ezt ajánlották itt a fórumon
nekem csak reflex ládában volt .Van benne erő az tuti(előző nyomóim mellé sem állhatnak)
mikor külön erőt tettem be szubnak(ram3) akkor mutatta meg igazán,h mit tud, (kb negyed hangerőn van az erő és brutálisat szól igy is) -
imi314
senior tag
van egy eladó 60L-es reflex ládám és egy audio system M12 mélynyomóm,ujonnan vettem 1 hónapot sem használtam , ha valakit érdekel dobjon privit.
-
imi314
senior tag
válasz
mortalwombat #38133 üzenetére
A morel és dls milyen zenékre ajánlott inkább? Akkor a kicx-el nem nyúlok mellé és az emphaser ki fogja tudni szolgálni rendesen? Nem szeretnék hamar másikat vennni.
-
imi314
senior tag
válasz
mortalwombat #38122 üzenetére
Főként elektronikus zenét és rapet hallgatok. Ha jó az ár/érték aránya akkor szóba jöhet a morel is,esetleg tudnál dobni egy linket? Vagy esetleg van valami bestbuy 50k környékén?
-
imi314
senior tag
2 első szett közül melyiket választanátok?
1.DLS R6A
2.Kicx 6020 Pro -
imi314
senior tag
2 erősitőről szeretném kikérni a véleményeteket
1. HIFONICS Merlin Maxxsonics(18k)-egy crunch szubhoz kéne reflex ládában
2. Hifonics Zeus Zxi-4400(30k) -első szett hajtására alkalmas lenne? (Kicx 6020 PRO,fej pio p88rs)
-
imi314
senior tag
Phoenix gold zx 350ről mi a vèlemènyetek? Alkalmas első szett hajtására? 7500 pènz lenne..
-
imi314
senior tag
Van egy eladó pio p88rs-em esetleg érdekel valakit?
-
imi314
senior tag
üdv. ma megjött postai utánvéttel a Sigant RAM 3. csodálkoztam,h alapból csak 25A-es biztik voltak a 30helyett, bekötöttem a szubot, először kiégtek a biztik, kicseréltem 30asra utána beállitgattam kb félig volt tekerve a gain az erőn egyszer csak elfüstölt a szubom, azt szeretném megtudni,h az erősitő lehet-e rossz vagy csak a szubim nem birta?
-
imi314
senior tag
Üdv.
a véleményetekre lennék kiváncsi, a jelenlegi 5 csatis erősitőmet szeretném lecserélni 2darab 2csatornásra , én 2 Signat RAM3-ra gondoltam, szerintetek jó ötlet,vagy inkább az első szettre valami mást kéne néznem?
35-ös táp és 50-es negativ (hegesztő) kábel elég lesz a rendszernek?
-
imi314
senior tag
Eladó sorba került a Signat RAP 1-em, ha valakit érdkel üziben megegyezünk.
-
imi314
senior tag
okosabbaktól kérdezném, ez melyik 80rs? az 1. vagy 2. széria? vagy itt nincs ugy mint a 88-nál?
pioneer -
imi314
senior tag
Elnézést 257
-
imi314
senior tag
Az első szett kicx lesz amit ajánlottál. Rca legyen rajta 3pár. Az erősítő signat rap 1 .
A hangzás inkább színesebb legyen ,szeretem a kellemes mélyeket semmiképp nem a tuc tuc a lényeg.
A későbbiekben jól jönne az aktív vágás és az időkorr,bt nem kell usb ha van előny de nem létfontosság.Ezek mellé kellene nekem egy normális kábelszett ,35-re gondoltam, és mélyláda(kiindulásnak,tudom,h autó függő)
-
imi314
senior tag
Fejegységet szeretnék venni, van pár kiszemeltem ,tudnátok segíteni? :
Alpine 9886r
Alpine 9881r
Alpine 9830r
Alpine 9833r
Alpine 9857rEzek közül melyiket vennétek? Esetleg ha van más típus ami hasonló tudású azt is szivesen megnézem.
-
imi314
senior tag
Üdv. Vettem egy signat rap1-es erősítőt ehhez szeretnék hozzá illő kábelszettet. Kérdésem az lenne,hogy ~20k ból már lehet kapni minőségibb kábeleket? Miket ajánlotok? Mellé kéne egy jó szub is erre is várom az ötleteket.köszi
-
imi314
senior tag
Mi a vèlemèny az alpine 9886r fejről?most kèszülök venni elèg jó áron (36k) kèrdèsem lenne, h ez a kèsőbbiekben alkalmas e lesz aktiv hajtásra?
-
imi314
senior tag
üdv.
a tavasz/nyár folyamán szeretném szigetelni az első ajtókat és már most nézelődöm az egyes anyagok között, elég sokszor láttam ,h az STP SILVERt ajánlottátok, ez megtudnám szerezni 7,5EUR/lap áron, mennyivel jobb esetleg az STP GOLD az lenne 9,8EUR/lap áron, ez mennyire jó ár/érték szempontjából?és még egy olyan kérdés,h kell az ajtó belsejébe is vagy csak a kárpit alá? esetleg a csomagtartót érdemes-e szigetelnem?
-
imi314
senior tag
válasz
kavics325i #33931 üzenetére
60euróért ládával együtt odaadná mind2-t
-
imi314
senior tag
Annyi szó esert a rockordról és találtam a neten. Darabja 30euró.gondolom megér annyit?! Esetleg a pontos típusát valaki megtudjanmondani ennek? 38cm-es átmérője van.
-
imi314
senior tag
válasz
imi314 #33793 üzenetére
úgy néz ki az erősitő a rossz, ma megütőgéltem és elkezdett szólni, ezek szerint valahol kontakt hiba van, 7végén szétkapom és megnézem hogy mibaja konkrétan.
Más:
Komponens szett vásárlása előtt állok, Magnat rx44-ről hajtva mit ajánlotok? a Hertz melyik szettje a legjobb ár/érték arányban,mert láttam van dsk,esk stb nevezetűek és nemtudom,h megérik-e a plusz pénzt.
-
imi314
senior tag
üdv
akadt egy problémám ismét:
Vettem egy Magnat RX 44-et,első hangszórók+mélynyomó van rákötve, eddig szolt rendesen,miután beállitottam, ma menet közben azt veszem észre ,hogy nem szol az egyik első hangszóró. megálltam megpróbáltam újbol és szólt, később már megint nem szólt,amikor hazaértem megnéztem csatlakozásokat minden rendben volt, elkezdtem a csatornákat tesztelni és arra jutottam,hogy 2. és 4. nem szól csak nagyon nagyon halkan,de hidalva viszont jó. az lenne a kérdésem,h ezzel mit lehet csinálni? erősitő mehetett tönkre vagy csak user error?
előre is köszi a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest