- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
Fredo78 #69390 üzenetére
Nézd meg a magnó csatlakozóit nem e korrodáltak be, sok lehet ott a hőkülönbség főleg ha fűtesz aztán este lehül a levegő, de azért idén még nem volt olyan hideg bár ha belegondolok após Mercije is bejelzett a múlthéten hajnalban hogy alacsony a feszkó vett is egy új akkut egész nyáron semmi baja nem volt.
Kilazult csatlakozó: hát beleszólhat a hőtágulás és ha van védelem a fejegységben (márpedig biztos van) akkor némi áramingadozás le tudja tiltani.
-
BBéci
legenda
válasz
Fredo78 #63210 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni a Bluetooth-os fejegységről csupán feltettem egy kérdést.
Lehet, hogy kényelmesebb, én is többnyire úgy használom, de nem mindig szerencsés, ha 5 méteres körzetben mindenki hallja, mint mond a beszélgetőpartnerem. Szóval nálam mindig ott a Bluetooth headset, lakásban is használom, nem szeretem a fejemhez érinteni a telefont.
Sajnos a fejegység cseréjével nem fog megoldódni a probléma, a hangminőség az előbb említett okból rémes marad. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest