- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
tailor13 #59115 üzenetére
Pontosan értettem, hogy nem magassugárzóról panaszkodtál, viszont az autó modellszámára rosszul emlékeztem.
Az egyszerű porszívók is képesek nagy szívásteljesítményre, de azzal vigyázni kell, haverom így lekapta az egyik billentyűt és csak a portartály WC-be ürítése után vette észre.Egyes koaxoknál valóban bekerülhet szennyeződés a "motorba", az okozhat hallható hatást.
-
BBéci
legenda
válasz
tailor13 #59095 üzenetére
A portalanítás nem butaság, én is megteszem időnként, mert a műszerfalon az A oszlopok tövében elhelyezett magassugárzók inverz dómok, tehát meg tud telepedni bennük. De azt nem tapasztaltam, hogy zörgést okozott volna a por. Amikor belül takarítom az autót, a porszívó csövére helyezett kefével, alacsonyra vett szívóteljesítménnyel a magassugárzókat is portalanítom. (Ezt szoktam tenni a laptopom billentyűzetével is.)
A W124 gyártása 1985-ben indult, ezért nem lehet 35 éves. A műszerfalban lévő lyukakat fel lehet használni a hallgató felé irányított magassugárzók elhelyezésére. Ha koaxiálist teszel oda, akkor alá kell valamilyen zárt kamrát építeni. De legjobb megoldás az ajtópanel. Amikor az IASCA korszakban bíráskodtam, hallgattam több W124-et, kategória győztes is akadt köztük.
A gyárilag beépített hangszórók helye és iránya ne legyen számodra követendő példa, inkább elrettentésre alkalmasak. -
BBéci
legenda
válasz
tailor13 #59062 üzenetére
Azt írtam, tönkre vágja és nem azt, hogy csökkenti a hangnyomást vagy a bántó élességet. Otthoni hangdobozokról szinte mindenki leveszi a védő előlapot, mert befolyásolja, rontja a hangminőséget. Erre Te megduplázod.
Eleve halott az egész, mert a szélvédőről visszaverődött hangokat hallasz.
Olyan pedig nem létezik, hogy a rászálló portól zörögjön egy mélyközép hangszóró. -
opeter70
senior tag
válasz
tailor13 #59062 üzenetére
Az, hogy bántja a füledet, az leginkább attól van, hogy gyenge minőségű a magassugárzó.
A koaxok nem arról híresek, hogy high-end magasakat szerelnének rájuk.Ezt a portól zörgést meg végképp nem értem.
Én még olyat nem hallottam, hogy a portól zörögne egy hangszóró.
Lehet, hogy zörög, de biztosan nem a portól.
Hacsak nem homokbányában használod az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- Lightyear - befektetési app
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest