-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Fingom sincs hogy kell kezelni
de sokat nem is babrálom: trackváltás, könyvtárváltás, váltás CD és rádió között, illetve próbálgattam a hpf, lpf és hangszínbeállításokat. ezeket mind könnyű volt elérni, pedig bele sem néztem a kézikönyvbe.
egy valami nem tetszik, de ez nem tudom hogy más rádióknál hogy megy: a pause gomb nem "fadeli" ki/be a hangot, így ha újraindítod a lejátszást, akkor hirtelen lesz megint hangos, ami kicsit zavaró tud lenni. ezen felül hiányzik egy telefonálós halkító gomb, nem tudom mi a normális neve.
illetve magamtól nem jötte rá hogyan kell megváltoztatni a kijelző háttérszínét. de erre való a kézikönyv, csak hát a lustaság
én 20kért vettem egy tökéletes állapotút. -
hugi0
őstag
A kerdesedre a valasz:
Valamelyik uj fejegyseg, eaivel tudsz idokorekciot allitani.Engem a resztvevok kozul leginkabb ez erdekel:
"Mély: Infinity Kappa Perfect 12VQ zárt ládában (ez még nem érkezett
meg, de napok kérdése)"Majd szeretnem ha mailban kepeket es pontos fizikai parametereket irnal rola.
Ugyanis en is rendelkezem 2 darab Infinity Kappa Perfect 12.1 es 10.1-el.
)
A nagyobb 28L-es zartban (jelenleg).
A kicsi 21,7L reflexben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest