- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
djmorphy #32714 üzenetére
Hátha ez segít valamit, bár a tiednek úgy látom van Remote szál kezelése.
Én még a nyár végén vettem a Blaupunkt gTb 8A-t és az a bejövő jelszintre kapcsol ki-be, nincs remote bemenete. Tesóm - aki autó villamosság szerelő - be is kötötte, kapott egy relét pluszban ami a gyújtási árammal kapcsolja ki-be hogy véletlen se tudja éjszaka lehúzni az akksit valamiért. Ennyire nem bíztam az automatikában és mint látni fogjátok nem volt alaptalan a félelem. Nem is volt vele gond látszólag, aztán egyik indításkor elfelejtettem feltenni a rádió előlapját. Amikor beindítottam a kocsit, elkezdett búgni. Valószínűleg az RCA kábelen a rádiótól a ládáig összeszedett valami zajt valahonnan és erre kapcsolt. Teljesen véletlen volt hogy mikor jött elő. Gondolom előlap és standby mód nélkül a rádió valamit nem csinál az előerősítő kimeneten (nem húzza a jelvezetéket testre vagy tudom is én). Végül is úgy oldottuk meg hogy a rádiónak van egy Remote/tetőantenna jelkimenete ami elég erős volt ahhoz hogy az gyújtási áramra kapcsoló relét vezérelje. Azóta tökéletes hiszen ha a rádión nincs rajta az előlap, a relé sem húz be soha és így tápot se kap a láda. Esetleg a tiedét is át lehet így kötni így egy relével hogy már tápot se kapjon a láda az akku felől ha a rádió nincs bekapcsolva. Lehet itt is valami ilyesmi baj van és ezért kapcsolgat ki-be. De ez csak egy laikus tipp, majd a többiek elmondják róla a véleményüket.
-
PiciPeti
őstag
válasz
djmorphy #32716 üzenetére
Gyorsan szétnéztem itt az aprón.
Erősítő: Signat
Mindkettő jó erősítő, a 4 csatis ennyiért nagyon jó vétel szerintem, és akkor az első hangszóróidat is rá tudod kötni. Ég és föld lesz a fejegység hangjához képest...
Szettben: JBL Ilyet hallottam már, egész kellemes...
Ha ezekből kellene választani, akkor a 4 csatis Signat, ahhoz a JBL mély (ha hangosat akarsz) / Helix, ha szépen szólót, és rákötném az első szettet is.
Fejegységből hirtelen csak ezt leltem, az utolsó jó Sony fejegység sztem: Sony 700D
-
PiciPeti
őstag
válasz
djmorphy #32716 üzenetére
Akármelyik autószervízben tudnak segíteni ebben. Aki látott már ilyet, annak 5 perc kb...
Fejegységből, és ládából is lényegesen jobbat tudnál venni ilyen áron, ha nem zárkózol el a használt cuccoktól. Mélyből az ilyen aktív (beépített erősítős) ládák nem képviselnek valami nagy minőséget, szóval inkább egy sima, passzív láda + erősítő.
-
PiciPeti
őstag
válasz
djmorphy #32714 üzenetére
Ehh...
Szerintem erősítőhalál, de az is érdekes, hogy gyújtáslevétel után hogy maradt bekapcsolva (áram alatt) a láda. Mindenképp nézesd meg egy elektromos emberrel, mert ez így nem valami biztonságos.
Amúgy ha van rá mód, szerintem kérd vissza a pénzed, nem a legjobb komponenseket választottad.
-
ThodEE
őstag
válasz
djmorphy #29467 üzenetére
Jó lenne tudni hogy előre neked mekkora hangszórók férnek be, Ignisbe 10cm esek, de a wagont nem tudom fejből
Első szett 5.190Ft
autórádió 17.500Ft
aktív mélynyomó 20.990Ft
43.680Ft
Otthon meg keresel hozzá 2*1.5-2.5mm2 es kábelt és örülsz hogy zörög valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest