-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
Nokedli92 #33094 üzenetére
Masik erositovel es masik RCA-val ki tudod probalni?
Egyebkent az auto rendszerenek tapjai a bal kuszobben szoktak menni, ezert erdemes az erosito tapjat is ott vinni, az RCA-t pedig a jobb kuszobben. Legvegso esetben zavarszurot is nezhetsz, bar ezek alatalaban rontanak a hangminosegen. -
opeter70
senior tag
válasz
Nokedli92 #30643 üzenetére
Azt, hogy mekkora és milyen típusú láda lenne hozzá ideális, azt nem csak az erősítő, hanem az autó is meghatározza.
Ezért kockázatos építeni, vagy építtetni, mert semmi sem garantálja, hogy jól fog szólni, még akkor sem, ha helyesen van méretezve a láda.
Ezért szokták azt mondani, hogy mélyládát csak kipróbálás/meghallgatás után szabad megvenni.
Az is autó függvénye lehet, hogy zárt, reflex, vagy bandpass rendszerű láda a megfelelő.Személyes tapasztalat:
Az én Phoenix Gold XS mélynyomóm reflex ládába szerelve már a harmadik autómban teljesít szolgálatot és amíg pl a 3-as Golfban gyönyörűen muzsikált, most a Thalia zárt csomagterében csapnivalóan szól.Egyébként ha már itt tartunk, én is kérnék tanácsot a tapasztaltabbaktól:
Zárt csomagterű (lépcsőshátú) autókba általában melyik ládatípus a legmegfelelőbb a fentiek közül? -
kavics325i
őstag
válasz
Nokedli92 #30631 üzenetére
Class A/B Analog Bass Amplifier
1 x 350 Watts RMS @ 4 Ohms
1 x 600 Watts RMS @ 2 Ohms
Lowpass Filter 40 Hz -150 Hz
Subsonic Filter 15 Hz - 55 Hz
Phase Shift 0 - 180°
Bass Boost 0 - 12 dB
Full Range Mode
Bass-Remote Controller
257 x 60 x 320/370 mm
A biztosíték nálad sajnos csak dísznek van bent.Nagy következtetéseket nem lehet róla levonni.
Az akku-ra már rá se keresek.De az én erőmben nincs is biztosíték.
-
opeter70
senior tag
válasz
Nokedli92 #30629 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Mint írtam, nálam a tökéletes fémtiszta csatlakozás alap dolog. Ez a minimum, amit egy jó kontaktusért megtesz az ember.
De ahogy elnézem, elöl az akkutól a testhez menő gyári kábelt is ki fogom cserélni, mert siralmas amit ezek gyárilag testkábel gyanánt odatettek.
Kb 10-es vastagságúnak nézem és leginkább hegesztőtrafó kábelhez hasonlatos.
Hiába lenne hátul jó testem minőségi kábellel, ha elől meg ez a tyúkbél kötné össze az akksit a kasztnival. -
duc
aktív tag
válasz
Nokedli92 #30601 üzenetére
Szia, ez (4-es terminál, beépíthető) akár még jó is lehet, de ha nem jó a lábkiosztása vagy valamelyik mérete akkor végső megoldásként 4 aljzatot fel lehet csavarozni az előlapra és rövid árnyékolt kábellel bekötni:
persze csak ha szeretsz barkácsolniEz az életben nem szakad bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest