- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xero
nagyúr
Válogatós kis f*sz vagyok. 9887 kell.
Egyszerű az ok: Évek óta iPodról hallgatok lossless anyagot. Ezt a kényelmet nem adnám föl.szerk: Nyilván ezt is fel lehet készíteni rá, de akkor már ott vagyok mint egy 87-essel.
szerk2: Most hogy gondolkoztam, erre nem is biztos, hogy a box jó lenne, tehát még annyira sem lenne jó nekem mint egy 9855/3.
-
orbano
félisten
-
-
Az-X
őstag
Szia!
Remek az a V70 pont ugyanaz elöl mint az enyém. Nos ennek több lehetséges megoldása is van. Csupán ráfordított összegtől függ. Én elvittem egy hifis emberkéhez (Szakállhoz) aki kibituzta az ajtókat, készített fa kiemelő gyűrűt illetve egy ajtópanelt. Illetve a magasaknak is készített egy kis burkolatot az A oszlopra. Ez így kb 50e Ft-ba került.
Ha nem szeretnél ennyit költeni csak beszerelni, akkor simán beteszed a mélyközepeket a mélyközépek helyére, a magasakat a magasak helyére. A hangváltót pedig felrögzíted valahová, van hely bőven
Közben az jutott még eszembe, hogy van amelyikben gyárilag 3 utas szett van (a Premium Sound-osban). Ha olyanod van akkor fontold meg egy 3 utas rendszer kiépítését! Persze csak ha szeretnél extra hifit. Ha pesti vagy gyere ki egyik péntek este a Lurdy-ba ott kb 10 perc alatt megmutogatom mit hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest