- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Dealer20 #22460 üzenetére
Szóval megtartanád a jelenlegi 4 hangszórót és ezen kívül venném még plussz mélyládát, illetve erősítőt?
Ha veszel most a 4 hangszórónak erősítő, majd beraksz még egy erősítőt mélyládával, akkor az ováloktól rövid időn belül elbúcsúzhatsz valószínűleg, mert akkor kilengést fog kapni a membrán a mélyláda segítségével,hogy vége lesz. Amit tehetsz,hogy veszel most egy combosabb 4 csatist, amit később használhatsz a ládához is, és ezzel együtt az ovált megszűnteted, vagy veszel most egy kis erősítőt, majd később a mélyládának még egyet, ezzel biztosítva, hogy az oválod meghal és úgymond feleslegesen sok erősítőd lesz.
Én a helyedben az ovált eladnám, és a plussz pénzből vennék valami normális 4 csatist, ami később jó a ládához. -
Joe fiú
senior tag
válasz
Dealer20 #22456 üzenetére
Igen, ha nem tervezel későbbi bővítést, pl. mélyláda, nagyobb szett.. akkor elég valami kisebb teljesítményű, de! minőségi erősítő, pl. egy régebbi 4csatis Alpine.
A fejegységed sajnos nem ismerem, ha ezek az általad áhított szolgáltatások, mint amit ez a fej tud, akkor biztos jó lesz, esetleg tudom ajánlani még a Kenwood fejeket. -
Joe fiú
senior tag
válasz
Dealer20 #22452 üzenetére
Alapvetően felesleges a kérdésed, elméletileg nem kell,gyakorlatilag nem hiszem, hogy van itt olyan aki ne erősítőről hajtaná a hangszórókat.
Minden hangszórónak, még a leggagyibbnak is jót tesz ha normális erősítő van mögötte, szóval ha nincs rá pénzed nem kell, de erősen ajánlott. -
orbano
félisten
válasz
Dealer20 #22324 üzenetére
Kicx STC 6.2 volt a típus amit írtál, két helyen is megnéztem 18-19k az ára. Ha ezt 30 ért vetted, akkor csúnyán átvertek. Még normális hangváltója sincs, csak a magason van egy vacak elsőrendű szűrő...
fejegységnél a 2 pár rca legyen meg szerintem, hogy tudd az első szettet és a ládát is külső erősítőről hajtani.
-
orbano
félisten
válasz
Dealer20 #22309 üzenetére
miért akarsz ilyen aránytalanul sokat szubra külteni? nem is tudom van-e itt a fórumon akárki, aki ennyit költött volna a szubra. nekem az első rendszeremnél megállt 30-ból (roki 2.9x erő + uDim Jr. 25-ös zárt láda) és ott bőven jobb volt az első szekció (amiből gyakorlatilag A ZENE jön).
-
-
k-feri65
senior tag
válasz
Dealer20 #22296 üzenetére
Dinamikus rendszer nem a ládától függ ..szerintem..
de ha már megvan a két oválod..próbáld meg bekötni láda helyett..igazából amit terveztél a hangos lesz,, de nem biztos hogy dinamikus,,ezt a két fogalmat sokan keverik.
Tele lesz az autód fázishibával,,lesznek hangok amik túl erősödnek,,lesznek amik halkulnak.. -
orbano
félisten
válasz
Dealer20 #22288 üzenetére
ne, ne nézd, mindenképpen költs rá, tegyél bele ovált hogy elcseszd a hifid hangzását. mert hát egy hangszórórács, vagy selyem a lukra nem elég, kell oda is egy kiksz, mer azajó
jézusom baz+ jól látom, hogy az első szett 15k, az ovál meg 18k újonnan? ennyiért már SQ versenyre való szettet lehet venni újonnan, nem ilyen szarokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest