Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Én csak simán BEP (BIM Execution Plan) néven ismerem, nem értem miért kell ugyanannak a doksinak 20 féle nevet adni jó magyar szokás szerint. No mindegy...
A lényeg hogy legyen, és ezt már az elején a témában érdekelt tervező cégnek illik össze raknia és aláírni a megrendelővel. Utána mehet bele az alvállalkozói szerződés mellékletbe és csókolom. Így lehet valamennyire garantálni a dolgok helyes menetét.Az ArchiCAD-es verzió update sem nagy érvágás, főleg ha van SSA vagy mi a szösz. A lényeg: GS-nek is az a lényege hogy mindenki évente frissítsen és kapja az újabb verziót. Autodesk oldalon a licenszelés kissé sunyi módon van megoldva és csomagokba van rendezve, amitől lehet hogy kényelmesebb az upgrade de kurwa drága a platform maga.
-
TRicKolas
csendes tag
Mi is 20-assal megyünk, a 21-ben nem volt annyi újdonság, hogy elgondolkodjunk rajta. A 22-es ígéretes, sok apróság van benne a bemutató videók alapján, amit már "régóta kértek". Én mondjuk azt várom, hogy a scheduleöket lehessen transpose-olni, az oszlopokat a sorokkal felcserélni, mint Excelben. Jó, az is valami, hogy szét lehet vágni, ne legyünk telhetetlenek...
Hallottam már olyanról, aki már hallott arról, hogy valaki látott BEP-et a gyakorlatban.
Az előző helyemen Indiába szerveztünk ki modellezési munkákat. A vezetőség ebben elképesztő pénzügyi lehetőségeket látott. Valahogy az lehetett az elképzelésük a tárgyalások után, hogy ezek bármit meg tudnak csinálni, úgyhogy ilyen dolgokkal nem foglalkoztak, hogy írassanak a beosztottakkal egy részletes specifikációt.
Hát volt nagy sírás-rívás, amikor kaptuk vissza a "kész" munkákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az előző helyemen Indiába szerveztünk ki modellezési munkákat. A vezetőség ebben elképesztő pénzügyi lehetőségeket látott. Valahogy az lehetett az elképzelésük a tárgyalások után, hogy ezek bármit meg tudnak csinálni, úgyhogy ilyen dolgokkal nem foglalkoztak, hogy írassanak a beosztottakkal egy részletes specifikációt.