- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Az alábbi linken netes ablakban futó training cuccok vannak. Nem mondom hogy sok, de a beépített tutorialokon kívül ez is jól jöhet.
http://www.trainingtutorial.com/ -
KnightMan
csendes tag
Hi akasp
Igazából nem kell plusz tutorial hozzá, hisz a programban van nagyon jó help menü. Én pl avval kezdtem el az egészet tanulni és jelenleg szerintem egész jól állok. Ha az kevés ami benne van akkor próbálj meg 1-el korábbi verziót is beszerezni mert ahogy néztem minden verzióban más és más dolgokat mutat be a help menü. Érdemes továbbá egy egy tutorial után megnézni a telepített kész rajzokat hogy hogy készülnek. Szerencsére ebben a progiban minden lépést rögzít a gép és vissza lehet lépkedni. Szal abból is sokat ki lehet hozni.
Ha mégis valami gondod van szólj, max ketten töprengünk rajta -
akasp
senior tag
nincs valakinek egy jó kis tutorail-je hozzá?? természetesen full-kezdőknek!
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Üdvözlöm az inventoros kolegákat. Jelenleg a 10s változatot nyúzom,de most térek át a 11s-re. Remélem probléma nélkül, de ha mégis döcögnék akkor majd kérdezek, de én is szivesen segítek bárkinek. Na további jó rajzolást, tervezést
bye -
yossarian
aktív tag
én most kezdtem ismerkedni ezzel a programmal, és szeretném kérni azok segítségét, akik már komoly szinten tudják használni a programot.
- egy már megrajzolt darabhoz hogyan tudok hozzáilleszteni egy újabbat (mint autocad-ben a boole műveleteknél a union)
- új fájl létrehozásánál miben különbözik az .iam és az .ipt kiterejsztés?
- a sketch koordináta rendszert hogyan tudom mozgatni? (ha pl megrajzoltam egy tengelyt és a közepére akarok egy vastag gyűrűt illeszteni?)
előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest