- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
2007-el akarjátok tesztelni, mert szerintem csak azzal lehet igazán. Az elődök 2002/2004 iknább nagyon I/O intenzívek voltak. Sajna én csak 2002/4-et hasnzáltam/ok, de inkább főleg 2002-t és azzal szerintem nem nagyon tudnád tesztelni, legalább is én eddig nem is gondoltam hogyan lehetne egyáltalán. 2007 ben már egy kicsit más a helyzet(azt nem ismerem annyira) de ott már elvileg egy csomó minden megy 3D realtimeban. Tudom, hogy ez nem nagyon volt nagy segítség de ennyire futotta.
-
Manitou
veterán
Az AutoCAD-et a gépészek használják főleg, az ArchiCAD-et meg az építészek.
Az AutoCAD szerintem sokkal bonyolultabb az ArchiCAD-nél.
Az AutoCAD-et többen használják.Én személy szerint ki nem állhatom. Most így hirtelen egy olyan tulajdonságot se tudnék mondani amiben AutoCAD jobb lenne az ArchiCAD-től. -
-
Atlantis
veterán
Na, ez meglep. Gyakorlatban tényleg nem látni különbséget. Mondjuk én UGS-t és ProE-t használom/használtam ezek közül,ott meg nem is olyan vészes.Ezek szerint van olyan program, ami kihasználja a duál memóriát. Csak a kíváncsiság miatt, ez mennyi RAM és főleg milyen VGA? Az eredményekből ítélve 9800Pro.
-
Atlantis
veterán
Szerintem ezek a programok inkább a MHz-re mennek rá, ebből adódhat ez a különbség. Én a gépész programoknál nem vettem észre, hogy a duál memóriának vagy a HT-nek előnye lett volna. Mondom, szerintem a VGA és a RAM mennyisége a legfontosabb, sajnos OpenGL-ben az NV erősebb, ide meg inkább az kell.
-
Som@
őstag
Autocad 2005.
Egyébként az ArchiCAD egy virtuális épület modellezõ eszköz, mint a nevéből is kiderül
''Az AutoCAD® szoftver a számítógépes tervezés (CAD — computer-aided design) nemzetközi mércéje. Az AutoCAD szoftvert többen használják a világon, mint bármely más CAD alkalmazást.''
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DUNE médialejátszók topicja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest