- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont nemrég beszélgettünk itt a monitorokról.
Nekem ezekkel van tapasztalatom:
Ívelt 49"-es ultrawide Asus, 32:9, 1080p, 144Hz - Néhány nap megszokást igényelt az íves képernyő, azóta már egyáltalán nem zavaró. Méretben ez 2db 27-es monitornak felel meg. A széles mivolta miatt jobban kihasználható a tér, mint két különálló monitor esetén (Powertoys - Fancy Zones).Sík 32"-os Acer, 16:9, 1440p, 165Hz - DPI alapján 24" 1080p-nek felel meg, de itt több területet kap az ember. Ezt kiegészítem egy 21.5"-os álló monitorral, így a CAD mindig tud nagy méretben futni és mellette lehet excelt vagy pdfet nézni. Ezt a kombót szeretem a legjobban, mert itt 32"-on még nem kell állítani Windowsban a méretezést. 32"-on a 4k felbontás nagyon apró ikonokat eredményez, a 125-150%-os skálázást pedig sok program még mindig nem kezeli megfelelően.
Sík 34"-os Acer, 21:9, 1440p - Egyik kollégámnak ajánlottam, nagyon szereti. Ezen már viszonylag kényelmesen lehet két ablakban egymás mellett dolgozni.
43"-as 4k monitor -
Viszont ha a költséghatékonyság a fontos, akkor elég jól el lehet lenni két monitorral is, van például az MSI-nek 25"-os 1080p, 100Hz-es monitora, ami csak 32900Ft újonnan.
Ha sikerül eldönteni a méretet és a képarányt, akkor a monitoros topikban valószínűleg tudnak majd ajánlani egy jó típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest