- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzolo
csendes tag
Sajnos nem teljes a siker.
A vonalvastagságokra jótékony a hatás, de az A3-as még mindig csak 5*4mm méretű.
Azt tapasztaltam, hogy a Corel sem ''homogén'', mert amit 12-vel megnyitottam, azt 11-el nem sikerült.
PDF ként konvertálva (nyomtatás) tökéletesen megjeleníthető, de csak 12-vel. A 11 azt írja, hogy érvénytelen fájlforma.
Másképpen megfogalmazva az eredeti kérdésemet, én CAD-ben készítenék rajzokat, melyeket a kollegám Corelben szeretne esetlegesen korrigálni.
Köszönöm az eddigi tippet. -
maxtreme01
csendes tag
-
lúzer
veterán
Mellesleg, egyszer kaptam egy rajzot, a modeltérben természetesen színesek voltak a rajzelemek, a papírtérben viszont a nyomtatási stílusnak megfelelően fekete-fehér, vonalvastagságokkal.
Ezt már nem tudom hol, v. melyik rendszerváltozóval lehet beállítani, ezt hogyan lehet előhozni?
Egyébként alapból színes a rajz a papírtérben, persze a nyomt. előkép már fekete-fehér ahogy illik, és a nyomtatóhoz igazítva jelenik meg. -
kraftxld
félisten
Köszi mégegyszer, ezzel az align-al most megmentettél pár hajszál kihullásától
A WGS=>EOV-ra visszatérve, találtam egy jó kis excel táblázatot hozzá:
[link]
Majd akarok belőle egy olyat csinálni, hogy importálni tudja a garmin gps által készített csv file-t, és automatikusan helyezze fel Autocad-ben a pontokat. -
kraftxld
félisten
Most már pontosan számol. Rájöttem, hogy az volt a gond, hogy a web-es cucc szögmásodpercben kéri az adatot, a gps pedig tizedesben mérte, excellel gyorsan kiszámoltattam az új értékeket így már okés
Áhh.. ilyen laptopos mókát sztem nem csinálunk, multkor is örültem, hogy nem estem bele a mocsárba meg nem jött nekem a 1,5 tonnás 2 fejjel magasabb szürkemarha felmérés közben -
Dufresne
addikt
-
Chili7
őstag
Végül megoldottam word+excellel, de kiváncsiság képpen nézem és nekem valahogy nem akar így működni.
magyar 2004-es a cad, és ha kijelölöm a képet, és beírom, h ''_imageframe'' akkor ugyan kérdezi, hogy ''ki'' vagy ''be'', de nem tünteti el a keretet, mit csinálok rosszul?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest