Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Annyi szépséghibája van a dolognak hogy 2tél után újra elkezdett rozsdásodni, lehet valahonnan lecsiszoltam a rozsdagátló alapozót a 2. körben, vagy nem tom.
Ha igazán alapos munkát akarsz, akkor gumi le, felnit homokszórózni és irány a porfestő. De ez nem néhányezer forintos tétel lesz
D.Orion: igen, sima flakonos festékkel
-
-
JHONNY 79
aktív tag
Nem akarom rontani senki bizniszét, de nekem anno a WU 2 sampont ajánlotta valaki és azt használom már jó ideje autómosáshoz. Szerintem felesleges megvenni samponból a nagyon drágákat, az olcsóbbak meg semmire nem jók. 600 Ft 1 liter WU2 és teljesen jó. A koszt ugyanúgy leszedi, nekem fényesebb is az autóm tőle, illetve egy idő után, talán a benne található olaj miatt, a vizet is lepergeti az autóról. Amikor fújták a Suzukim tetejét megkérdezte a fényező mivel waxolom a kocsim mert szépen jött le róla a víz, alig kellett törölgetni. Mosolyogtam magamban, mert waxot ez a kocsi nem látott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux haladóknak
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest