- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Pova Curve 5G nyitotta a Pova 7-es sorozatot
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MunezXBK #37119 üzenetére
Nem szégyen megkérdezni vagy sokszor elég lenne csak el olvasni a MAGYAR nyelvű feliratokat, de úgy látszik sokszor ez is nehezen megy 1-2 embernek.
(#37120) Newlachka
Én még azt imádom mikor a saras kocsinak egyből kefével esnek neki mindenféle előmosás vagy áztatás nélkül.
Persze a marhája jó erősen rá is nyomja mert a hetek óta rászáradt sár nehezen jön le, persze közbe ad a kefének is (következő biztos örülni fog neki), meg a fényezésnek is.
(#37121) mandleee
Nem lett túl jó a kép (kaputelefonnal fotóztad?
), de így elsőre szerintem szállórozsda is lehet. Kátrány az fekete pöttybe vagy csíkba vagy akármibe kerül rá a fényezésre, de ez inkább hasonlít sárgásabb foltra ami inkább szállórozsda, arra meg az IronX jó pl. de mindegyik gyártónak van erre szer.
Esetleg egy közelebbi jobb minőségű fotót tudnál lőni?
Shiny Garage-al jól jársz ár érték arányban, szóval a D-Tox-ot veheted nyugodtan, illetve a kátrányeltávolítót is tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Synology NAS
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Pova Curve 5G nyitotta a Pova 7-es sorozatot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest