Új hozzászólás Aktív témák
-
fonak
csendes tag
válasz
laci6600GT #565 üzenetére
Kartergázcső az a gumi slag, ami a motor szívó részétől vezet el egy dobozig (szelep? vagy nem tudom mi, de áramvezeték is megy bele) (ami nekem az 'A' corsában a kerékdob kerék felőli oldalára van felcsavarozva, elöl)? Na ebből tovább megy egy cső, valahova előre a lökhárító alá, de nekem leszakította egy faág (már a csövet...), ami belógott a kerékdobba parkoláskor
, most csak be van dugva a motortérbe, hogy ne lifegjen...Nem tudom, lehet ebből baj, hogy így van? Visszajuthat az utastérbe a gáz? Persze nyáron talán ez nem gond, úgyis le van húzva az ablak menet közben általában... (Lamer vagyok a kocsikhoz, ez az első, és nem szereltem eddig)
P.S.: Persze lehet hogy ez nem is kartergázcső, csak tippeltem, hogy az lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Netatmo Weather Station
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged