- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
neduddki #892 üzenetére
Hi!
Igen úgy szerettem volna, hogy ideiglenesen a kisebb teljesítményűt berakom, de ez lehet lenne 2hónap is és a lentebb leírtak tükrében nem biztos, hogy jó megoldás. Addig bírja a mostani is, max reggel nehezebben indul majd.
zsid - álló motornál nem kínzom az akkut, ez alap!
-
-
lsc
nagyúr
válasz
neduddki #475 üzenetére
Csak érdekesség , harcjármű motoroknál külön elektromos szivattyúval lehet olajnyomást létrehozni , igaz itt a csapágyak kopásának a csökkentése miatt van ez és a motor is minimum 16 literes , a nagyobb meg 38 literes .
A toyotás dolgot nem értem hogyan jön ide , az általam említett példánál az volt a gond , hogy az olaj hiába szuper 100 ezres volt , a motor nem volt rá felkészítve /azt hiszem 10 vagy 15 ezrenként kellene cserélni olajat a dynában / , ezért feküdt meg , mert 100 ezerig nem akartak cserélni és 60-ig bírta .
-
G@ben
addikt
válasz
neduddki #272 üzenetére
Ez a könyv már megvan 8 éve, de nem emlékszem ilyenre belőle (persze lehet, hogy tévedek, hisz fél éve nem nyitottam ki
), a kék bibliát meg nem volt még időm részletesen áttanulmányozni, mert csak szombaton sikerült beszereznem. Átlapoztam az erre vonatkozó részeket, de egyelőre nem találtam.
Esetleg ha véletlen ráakadnál, írd már meg az oldalszámot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest