- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
''A másik: Nekem analogon se jelzi ki az erősítö hogy éppen DD vagy DTS
hangkódot kapna. Ez mitől van???''
Attol, hogy a DD es DTS digitalis jel. Analog osssekotesnel nincs mit jelezni neki.
''Na szóval akkor úgy tünik - ahogy kivettem a hozzászolásokból - digit úton nem lehet úgy összekötni hogy 5.1 -be szoljon.''
Ossze lehet, de csak DVD vagy olyan AVI filmeknel ahol AC3 5.1 vagy DTS kodolasu a hang. Jatekok vagy zene CMSS-el nem megy.
''Igaz nekem Audigy 1 -em van, de nem hiszem hogy olyan sok külömbség lenne az 1 és a 2 digit kimenete között.''
Van. Az Audigy 1-nel a digitalis es az analog Center/Subwoofer kimenet fizikailag egy csatival van megoldva. Ezert ha digitalis atkotest hasznals, akkor a SurroundMixer-ben aktivalnod kell a ''Digital Output Only'' opciot.
Ezen kivul ki kell kapcsolni a kartya dekoderet (AudioHQ-DeviceSettings-Decoder) es a PowerDVD vagy WinDVD-nel az audio kimenetet SPDIF-re kell allitanod.
AVI-nal az ac3filter-re is szukseg lesz, ott szinten allits SPDIF-et a hangszoro konfiguraciohoz. -
Bazsa$
tag
Most el tudtam érni azt hogy az Audigyt kiszedtem és az alaplapi (Gigabyte K8NS 7.1) hangkarira rákötöttem a gyári Gigabyte SPDIF -et. Ezzel most tökéletesen megy, a filmeknél kiirja hogy DD EX, vagy éppen DTS.
Még egy kérdésem lenne.
Mennyivel jobb/roszabb az Audigy 1 mint egy ilyen Realtek AC97 hangkari???
Mert ügye erősítőre van kötve ezért én azt gondolom, hogy az erősítőn múlik a hang, nem pedig a hangkarin. Ergo nincs semmi külömbség????
De hogyha ez az alaplapi roszabb (a beéllítási lehetőségei főlleg), akkor milyen hangkártyát vegyek ami így fog működni mint az alaplapi???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos cigaretta 🔞
- LEGO klub
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GT710 passzív videokártya
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest