- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-CAT
tag
Amikor a jack kimenetekről beszéltem, erre gondoltam.
Digitális hangfalszettnél, (a képek szerint) sztereo, azaz 3 pólusú jack. Erősítőnél mono, azaz 2 pólusú a jack.
Lehet, hogy itt van a kutya elásva!!! Azért csinálják, hogy vegyem meg a ''nem mondom milyen'' hangfalszettjüket???
Mert azt azért nehezen hiszem el, hogy a CREATIVE által kiadott cucc, sem szól 5.1-ben digit kimeneten keresztül.
És még egy dolog: Mi értelme a 96 kHZ-nek, ha a digitális kimeneten keresztül nem mükszik a DVD AUDIO PLAYER.
Mert analógon keresztül soha nem lesz 96 kHZ. (Persze most csak az én esetemről van szó!(erősítő))
Most digitálisan, koax kábellel és analóg 6ch átmeneten keresztül is összekötöttem az erősítővel.
Zenehalgatásnál, ahogy kapcsolgatok az erősítőn a bemenetek között (analóg - digilális), eszméletlenül nagy különbség van a kettő között hangzásban,
természetesen a digitális kimenet javára.
Úgyhogy, marad a méreg....
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell Vostro 5590
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest