Keresés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Atlantis #5 üzenetére

Ezt most nem teljesen értem...:(
    ''Hja, én is OEM-et vettem..., már eleve gyanús volt, mert a csatlakozó is mások rajta.''
    Most az 1-ről vagy a 2-ről beszélsz? Az 1-nél az OEm példányoknak színkódolt műanyag jack-csatlakozói voltak, a dobozos példányoknak (a Platinumnak is) meg aranyozott csatijai. Ez az Audigy2-nél is így van?!? (Én nem tudom, csak kérdezem...)
    ''Hát ez valóban nem vigasz. Nem lehet valahogy megoldani?(driver, vagy valami patch)''
    A linken levő népek közül volt, akinek ment. Esetelg írj nekik mélt (mint javasoltam fentebb), hátha tudnak valamit segíteni.
    ''Esetleg vigyem vissza 3 napos gar.-ral?''
    Hol vetted? A 3 napos gar, mint olyan megszűnt: csak annyi van, hogy ha _hibás_ a termék, és 3 napon belül visszaviszed, cserélniük kell (vagy kp. vissza).

• Egon

nagyúr

válasz Atlantis #1 üzenetére

Nézd meg ezt a linket:

[L]http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=002214[/L]

Itt azt írják, nincs gond vele. Szvsz írj mélt egy olyannak, akinek sikerült, aztán hajrá! Az is elképzelhető, hogy a különféle konfigok miatt vannak gondok (teszem azt: nem szereti a Sis/Via stb. chipseteket, vagy mittudomén), illetve az Audigy 1-nél hardveresen különbözött az OEM és a dobozos verzió...

Aktív témák