Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
HI MINDENKI!
Kár hogy ennek a témának nem 3dlabs vs ati vs sis vs matrox nvidia lett a neve :(
Pár hónappal ezelőtt még mindenki dörzsölte a markát hogy hú mennyi minden lesz majd itten és milyen jó lesz, erre mi lett?! Van egy rakás mindenféle igéret meg soha nem látott vidikártya és megint ott tartunk hogy reálban mindenhol 2-3-féle cucc van.
Pillanatnyilag a GF4Ti4200 a nyerő, ez a legjobb (legstabilabb is) ami még ''megfizethető'' és itt az olcsó de ''jó'' Radeon8500-9000. Azért írtam idézőjelbe a jó-t mert gyakorló 8500 tulajdonos vagyok és bevallom több volt a fejfájás vele mint a jó öreg GF2MX-el...
Szerintem az ATI vs NVidia ott dől el az NVidia oldalára amikor elkezdjük vizsgálni a kártyagyártókat Nvidia: ABIT, Inno3D, MSI, ASUS, Leadtech stb. mind-mind nagy nevek (vagy legalább nevek) ezzel szemben ATI oldalon: Gigabyte, Club3D még neves cucc de Powermagic, Powercolor, Sapphire, OEM az utóbbi 4 már nem valami nagy márka, mégis ebből vesznek talán a legtöbbet (nekem Powermagic van) és itt kezdődik a baj... Nem indul el, hibás, lefagy stb. Sajnos megint az b@szik rá aki spórolni akar és nonamet vesz. Belátom hogy BBA Ati cuccot kell venni de akkor már elérem a GF4Ti4200árát és hát... már nem biztos hogy ATI-t akarok...
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest