- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
emmm
őstag
computerbase
hardwarecanucks - 4890
hardwarecanucks - GTX 275A többit majd linkelitek, ebben a pillanatban most így reggel, ennyit találtam!
Szerk.: na jó, még találtam, a kedvetekért
guru3d - 4890
[L:http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-review-test/]guru3d - GTX275tweaktown - itt még csak a 4890-es van ebben a pillanatban[/L] -
emmm
őstag
válasz
leviske #2294 üzenetére
Persze, de akkor ugyanaz állhat elő, mint a GT200 - Ati 4000-es szériánál: a gyártók lényegében csak az Ati kártyákból profitálnának. Ez még csak ennyit jelent, attól még LEHET baromi erős a GT300, a jelenlegi GTX-ek is elég erősek mindenre (hogy melyik éri meg, az egy más kérdés, ebbe ne menjünk bele).
-
emmm
őstag
válasz
Bluegene #2285 üzenetére
Én úgy tudom, szóljatok, ha nem, hogy a GT300-as már DX 11-gyel érkezik, mint az RV 870 is. Tehát ott technológiailag is beérik az Ati kártyákat. Kérdés, időben el tudnak-e készülni vele, mert az Ati kártyák e téren lépéselőnyben vannak (40 nm most jön ki a napokban). Majd kiderül, vagy mindenKI derül
Végül is, még nem tudni a következő szériás kártyákról semmi konkrétat, csak legendákat. Bár a 4850-em nem kell cserélnem egy darabig, úgy látom
-
emmm
őstag
Nekem nagyon szimpi ez az új kártya...kíváncsi leszek, mit fog hozni a többi külföldi oldalon!
-
emmm
őstag
Aham, körülbelül erre számítottam én is, nemsokára ugrik a majom a vízbe és kiderül, hogy mindenki (?) derül...
Csak megérte megvenni azt a 4850-et! De az a Vista idegesít, sehogy nem tudok megbarátkozni vele, hogy folyton driverproblémám van. Jöjjön az az új szoprendszer, mert Xp legalább betonstabil... -
emmm
őstag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a márciusban kijövő új játék, ami teljesen DX10.1 (és majd a többi is később), amit ugye csak az Ati kártyák tudnak, miként fut majd egy GeForce kártyán? Nyilván menni fog, de mire lehet számítani? Teljesítménycsökkenés, pl. felére, vagy hogyan fog ez megjelenni? Esetleg lesz pl. egy Options\Video beállítás DX 10 és DX 10.1 között, és akkor simán megy majd a GF-eken is?
-
emmm
őstag
válasz
Dare2Live #1117 üzenetére
Nem, neki alapból az Ati kártyákkal volt baja, nem konkrétan a 4870 X2-vel, tehát rosszabb a helyzet. Szó szerint idézve: "Az én gépembe egy f@sz Ati kártya ugyan nem kerül...".
Na ez vagy egy heti választ, vagy semmit igényelt volna...(#1133) gyiku
Szerintem valahol a kettő között lesz, de meglátjuk.
(#1130) PPSH
Szerintem örülhetsz még ennek is, nincs messze a 350-es euró, vagy az államcsőd, egyre inkább mélyül a válság, én még a kártyavásárlás helyett inkább félretennék lassan...vagy még most vegyen az ember kártyát, mert aztán jönnek a szép méteres hullámok...
-
emmm
őstag
Nekem inkább az számít, hogy mit tud a drága
Az új kártyák nem hinném, hogy méretben változnának, még a mag is kisebb lesz. De tegyenek már rá egy nyamvadt hűtőszekrényt, ne ezeket a vackokat, mint a 4850-en van nekem
Jut eszembe. Ma beszélgettem egy drága kollégával, aki mint kiderült, lecserélte a Quadját meg a 6 giga memóriáját, alaplapját és a GTX 280-asát. Mindezt egy 920-as i7-es procira, 12 GB DDR3 tri-channel memóriára, meg mittudomén milyen alaplapra...és a legdurvább: egy GTX 295-re. Kicsit elhűltem. És mit gondoltok, mivel nyomja a srác? 1900-as felbontáson tolja, Counter Srtrike-kal!!! Erre kellett neki az erős gép. Na komolyan, ettől teljesen lehidaltam...
Azt mondta, ő mindig az aktuálisan beszerezhető legerősebb gépet veszi. Kérdeztem, hogy mennyiért adta el a 4870 X2-esét (ami gondoltam, előtte lehetett). Azt mondta, hogy a büdös %!&@& ati kártyát ugyan be nem teszi a gépébe, merthogy szar. Na, újabb paff, erre már otthagytamPont most, hogy jönnek majd ki az újabb kártyák, mondja ezt?
És hozzáteszem, szokta olvasni a prohardver cikkeket.
-
emmm
őstag
Aham, de azért valljuk be, hogy amennyiben megközelíti a GTX285-öt az rv790 ÉS mondjuk a jelenlegi 4870 áráért adják (remélem a gyári hűtője is végre jó lesz ezeknek!), akkor biztosan best buy kártya lesz a felsőkategóriában...
(#1067) WesTM
Jól hangzik, kíváncsi leszek, lemegy-e 20 k-ra az ára (az elején nem hiszem, majd rá egy-két hónapra)...bár ilyen árfolyam mellett, most néztem, 305 körül az euró megint. Még pár ilyen kilengés, és 4670-et se lehet majd kapni 30-40 k alatt...!
-
emmm
őstag
válasz
Bluegene #1063 üzenetére
Igen, kb egyet is értek veled; kíváncsi leszek, hogy kiadnak-e ebből az új rv790-ből duplásat, pl. 4890 X2 vagy ilyesmi néven. Akkor az török- meg tatárverő lesz, az biztos...
na igen, mekkora is a GT200? 600mm2? Ez meg közel a harmada...ez sokat jelent...
(#1064) WesTM
Na igen, de az új rv740 mellett hol lesz a 4830? Árban egymás mellett? Pont a legkelendőbb kártyák egyikével csinálják ezt meg? Kíváncsi leszek mindenesetre...
-
emmm
őstag
Tesómnak is ez van, magasabb órajelen, mint az én 4850-em, és ugyanazt a sebességet is hozza.
-
emmm
őstag
Meg ne haljon itt nekem, ne fesd az ördögöt a falra
Majd egyszer lehet, hogy megcsinálom, de az nem most lesz...bonyolult egyébként, vagy pofonegyszerű, mint egy procit megkenni?
Csak olvastam már, hogy sokan elfüstölték a kártyájukat, mert nem jól szerelték fel rá a hűtőt
-
emmm
őstag
Ismerős, csak nekem 4850-nel a téma. Alapon a drága 24 %-on járatná, ez így persze halk, csak gém közben felkúszik 100 fok fölé (ez volt nyáron, mikor vettem). Most 45 %-on megy, egy jól szellőző házban (CM690 tele 12-es ventivel), így idle-ben kb. 62 fokos, gém közben akár 90-92 fokig is felmegy. Szóval soha többet gyári ref hűtő, az biztos...
Szerk: csatahajós:
Ezt a hűtés-cserét én is akartam még mikor vettem a kártyát, de sajna nem lehetett (hiába kértem meg a boltot, náluk veszem a hűtőt rá meg minden, csak tegyék rá), a garancia bukott volna. Az a 3 év meg három év, könnyebb lesz elpasszolni, ha van gari hozzá
-
emmm
őstag
Csökken is az ára 100 dolcsival, az ipon friss hírei között: "Ezzel egy időben az AMD sem tétlenkedett: a gyártó illetékesei az Nvidia GeForce GTX 295-ös modelljének megjelenését követően bejelentették, hogy csökkentik a Radeon HD 4870 X2-es videokártyák árait, amelyek így a korábbi, 549 dolláros helyett most már 449 dolláros áron érhetőek el."
-
emmm
őstag
válasz
csatahajós #81 üzenetére
Legyen igazad, ámen!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest