- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp3rhead
tag
válasz
#47492352 #45587 üzenetére
Helló!
Tuti nem lesz elég neki, nekem is 350-es deltám volt, de 3850-en alatt elvérzett ha játékra vagy komolyabb programra került a sor. Most egy 460-as enermax dolgozik a gép alatt (tuninggal), és működik. Olyan tápot keress, ami a 12v-os ágon (az enyémnek azthiszem 28A), bírja a min. 30A-t.
-
sp3rhead
tag
Nos, több konfiggal kipróbálva, arra a következtetésre jutottam, hogy a videókártyának nincs valamiféle támogatottsága az újabb firefoxokkal XP-n! (win7 alatt semmi ilyesmi gond nem volt, hardveres(?) gyorsítáős minden ment úgy ahogy az megvan írva)
1. konfig:
Abit is-7 alaplap
3 gb ram
pentium 4 3 Ghz (ht)
fentebb nevezett videókártya
460w os enermax táp2. konfig
asrock am2nf3-vsta
athlon ii x3 450
4gb ram
ugyan az a táp és videókártyaKb. úgy néz ki xp alatt a gond, hogy a legegyszerűbb oldalt is úgy hozza be, mintha nem volna videó kártya telepítve. Ha görgetem az oldalt, akkor laggol, és a weboldalakat is úgy hozza be, hogy először a fehér alap szín, majd a rá következő grafika, és így tovább és így tovább. És azokat is úgy, mint amikor mobilnettel akarom betölteni a 15 mb-os png képet, szépen lassan felülről kezdve tölti be a képet, mint ha scannelné a lapot! semelyik más böngészővel nincs ilyen, sőt, ahogy említettem, win7 alatt nagyon szépen működött. XP-n csak a 3.6.13-as firefox hajlandó normálisan működni, bár ez is néha hibázik! :/
Bárkinek bármiféle ötlete van, kérem írja le, mert googlin nem találtam semmit. és nem kérek továbbá olyan hozzászólásokat sem, hogy akkor rakj fel win7-et. -nemtudok felrakni, mert az nforce 3 chipset nem támogatja az ati kártyákat xp felett.
Sorry az igénytelen megfogalmazásért, fáradt vagyok már :/
Továbbá kérem az adminokat, ne töröljék a topicot, szeretnék segítséget kapni.
Ui.: nem egy hülye felhasznnáló vagyok, értek én a gépekhez szerintem elég jól, driverek rendben vannak, most csak a hd 3000-es szériás kártyákkal van bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest