- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdave128
csendes tag
Hy, egy olyan kérdésem lenne hogy ti mit javasolnátok, van egy 3870 512 gddr4-es karim, és bővíteni szeretnék, a lapom tud CrossFire-t. Nem akarok 20.000-nél többet rászánni(inkább csak 15-t
) a dologra, szóval a kérdésem az hogy hogy járok a legjobban. Ha beteszek még egy 3870-t, ahogy néztem benchmarkokban ez kb egy 5770-est fog kerülgetni teljesítményben.Vagy adjam el és váltsak Dx11-re. 19"-os Lcd-van, szoval nem fogok 4000x3000-es felbontásban játszani, 1280x1024, kérdés hogy a CF jobban megéri e mint egy új kártyára váltás! Előre is köszi a segítséget!
-
djdave128
csendes tag
megnéztem az event viewert valami ilyesmi jött ki: A Performance beállításazonosítóhoz tartozó teljesítmény-karakterláncok megsérültek, miközben a bővítményszámláló-szolgáltató folyamat (Performance) feldolgozta őket. A Performance beállításkulcs BaseIndex értéke a Data szakasz első DWORD-je, a LastCounter érték a Data szakasz második DWORD-je, és a LastHelp érték a Data szakasz harmadik DWORD-je..
Majd ez:A(z) WmiApRpl szolgáltatás (WmiApRpl) teljesítményszámláló-karakterláncainak kivétele nem sikerült. A hibakód a Data rész első DWORD-je.
meg van még egy olyan dolog, de szerintem annak semmi köze hozzá, hogy van fent starforceos játék és minden induláskor kiírja hogy a starforce nem kompatibilis a rendszerrel és letiltásra fog kerülni. nagyjábol ennyi.
-
djdave128
csendes tag
-
djdave128
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném, nemrég vettem egy uj konfigot (msi p45 neo3, e7300, sapphire hd3870 htd full), és minden játékot rendszeresen kivagdal, 1-2 napja pedig kékhalálozik is, azt írja hogy a képernyőillesztőprogram leállt, aztán restart vista kiírja hogy van megoldás a problémára, jo letöltök 400mb win frissítést, de az se segít. a catalyst driverem meg a legujabb. Mit csináljak most ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest