- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Hát igen.. Anno próbálkoztam HIS driverrel de az is ugyan az szinte mint a gyári. De nem tudom itt nálam mi baj lehet mert a Vista az ugyan az, de eddig össz vissz 2 driverrel tudtam TVre kitenni normálisan a képet.. Az egyik a 8.7es Tweakforce, amit azóta persze nem tudok sehonnan se leszedni.. MIndenhol 8.8 van.
-
Bali27
addikt
Az Att már megint ezzelé a LOW Level Driver szarral baszogat.. Azt hiszem én itt végeztem vele.. Mondja inditsam el.. Hiába meygek rá a Lov level drver kezelöpultjában a satartra semmi se történik.. ATT baszik betöltödni.. Azt hiszem hogy keresek valami alap Catalyst drivert és azt rakom fel---Szarok az egészbe. Vagy Vista alá nem tudnak drivert irni vagy nem tudom.. De ha a 8.7 már jó volt ilyen éren akkor miért kell elkurni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest