- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Nálam meg szeretett fagyizni akártya, egész adig amig nem pakoltam tele Ram.hütővel(memoirát,VRM-t)Azota nem fagy lehet azért mert most nem kinzom annyira, de már másoknak is fagyizgatott a kari.ugy hogy ajánlatos részedröl is megpakolni rambordával.
Remélem neked nem lesz ilyen gondod -
foxehole
csendes tag
Hello!
Nekem is az a bizonyos gigabyte kártyám (hd3850 512Mb zalman) van már kb 1 hónapja. Nálam semmi probléma!
Először felhúztam a memókat 830-ra de amikor írták mások h fagyogat visszavettem a gyárira (megjegyzem nem vettem észre nagy fps eséseket...). A ventije nagyon szép csendes,csak két pines csatival illeszkedik a vgahoz ezért (100%-on teker folyamatosan asszem,bár eddig semmivel se tudtam monitorozni a fordulatot..) a 3pines zalman fanmatettel se lehet szabályozni,de sebaj.Még nem raktam a memokra se sehova semmi sünit,de már úton vannak a thermaltake vga ram hűtők biztos ami tuti alapon. Nem 3dmarkoztam eddig én game közben tesztelem de eddig nagyon zsír: COD4, airborne ,Graw2, silent hunter4, dirt megy szépen 1280*1024 70Hz-en full-erős közepes beállításokkal de élsímítások nélkül. Amúgy meg elég kicsi a procim hozzá mégis mindennel elégedett vok.Ja és fenn van a catalyst 8.2 minden zsírul megy vele+magyar nyelvű 8.1 CCCvel állítgatom, rivatunerrel monitorozom amit tudok (a venti fordulatot sajnos nem látja...)
amd 4200+ x2 2.2Mhz, 2g ram 667Mhz, fsb 400w táp, coolermaster ház elől-hátul 12cm ventikkel stb...
-
athomi
veterán
Vmi nem stimm velük, mert fagyogat a tulajoknak. Azt hiszem aki tett a VRM-re és a ramokra bordát annak elmúltak a fagyások. .
Ami viszont biztos, hogy a memóriát alulórajelzi a gyártó (1660--->1400Mhz). Gondolom a gyártó szabadul a memóriachip-ektől.
DR.Én-t faggathatod a témában, neki ilyen kártyája van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest