- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baluka01 #35071 üzenetére
Ha elindul a gép vele, akkor tudja kezelni, főleg, ha még postnál is jól jelzi ki a proci típusát, és gyári órajelen megy.
Egyébként van windows-os bios update is, megtalálod az alaplap gyártójának honlapján. Az is elég jó, de ne online frissítsd a biost, hanem előbb töltsd le a vinyóra.
mokus1: ja, mert ez is core architektúrás és már 2 magos
-
katt777
félisten
válasz
Baluka01 #35078 üzenetére
Esetleg a kézikönyv...
De win alól is frissíthetsz tudtommal. Csak érdeklődd meg a lap topicjában, melyik bios-tól szüntette meg a Giga a venti-szabályozást, különben pörögni fog az összes alaplapról bezérelt ventid, mint a Zállat.
Az én Kingmaxaim totál rendben vannak, még tuninggal is. EP35-DS3-ban is rendben voltak. -
szumo
senior tag
válasz
Baluka01 #35071 üzenetére
Ha F6-nál régebbi van fenn, akkor az a baj (F8 a legújabb, amiben E0 stepping os procik is működőképessé válnak). Ezeket a lapokat mostanában F3-al adták ki.
Akkor viszont kölcsön kel kérned egy kissebb procit (Pl:E4xxx, vagy E2xxx -eset) és bios update következik.
Most jöhetne egy nagyobb lélegzetű dolog ide, de ha nem csináltad még, akkor kérj segítséget, esetleg ha a bolt ahol vetted olyan ahol szervízis is van, kérd meg őket a bios frissítésre, mert ők akár napi szinten is benne vannak.A rövid válsz igen nagy.
-
szumo
senior tag
válasz
Baluka01 #35064 üzenetére
Nekem is ez hajtja a gépemet, mármint ugyan olyan szériájú táp.
Viszont néztem a memóriákat, kingmax 1066-osak. Megnézted kompatibilis az alaplapoddal? Termékkód alapján tedd meg.
Az én alaplap típusom kifejezetten rühelli, több embernek is gondja volt a king.... memóriákkal.Amit javasolni tudok, és szerintem katt is egyetért velem, hogy az alkatrészeket ki kellene másik gépben próbálni ha van rá lehetőseged, mert az gyorsabb, mint bármilyen más megoldás, legalábbis első körben.
Lehet nem is a videókártya a ludas, ezt csak így tudod kiszűrni -
katt777
félisten
-
szumo
senior tag
válasz
Baluka01 #35057 üzenetére
Adataidhoz írd be a cumókat, úgy hatékonyabban segíthetünk.
Azt viszont meg szeretném kérdezni, hogy minden tápcsatlakozó rendesen be van dugva?
Minap hallottam egy srácot, aki nem dugta rá a 4pin-es procitápot az alaplapra, és majdnem mindent legariztatott, mire egybe bevitte a gépet, és 3 perc alatt megcsinálták a szervízben.
Ezt ne személyesnek vedd, csak magamról tudom, hogy néha én is elsiklok dolgok felett.
A másik kérdés, hogy van-e az alaplapon hdd tápcsatlakozó, és ha igen, akkor oda dugtál-e tápot. Ezt általában a pci-e slot környékére teszik ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI Gaming X Trio 3060
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest